Sivut

perjantai 1. toukokuuta 2015

Aamupäivä merenrannalla

Rakastan päiviä, jolloin voidaan olla ihan rauhassa vain perheen kesken. Go with the flow. Sellaiseen on yleensä mahdollisuus vain viikonloppuisin - ja silloinkin edellyttäen, etten ole töissä. Yhteisistä vapaapäivistä nautitaan todella paljon. Kaikki tuntuu paljon helpommalta, kun on toinenkin kotona, neljä kättä käytettävissä ja molemmille pojille syli. Välillä ollaan suunnittelematta mitään näille päiville ja välillä on kiva keksiä jotain erityistä tekemistä.

Tänään päätettiin lähteä käymään merenrannalla. Viime yö nukuttiin ilmeisesti vatsakipujen takia huonosti ja Jimi heräsi parin tunnin katkonaisten unien jälkeen jo klo 7 sen normaalin 8-9 sijaan. Oli virkistävää lähteä raikkaaseen ulkoilmaan. Rannalla kävi kova tuuli, mutta pojat olivat innoissaan hiekasta ja vedestä. Jimi olisi halunnut aaltoihin, mutta joutui toistaiseksi tyytymään kumisaappaissaan rantaviivaan. Molemmilla oli lapiot mukana eikä muuta tarvinnut. Käytiin laiturin päässä katsomassa kaukaisuudessa siintäviä veneitä ja pienten ihmetys oli suuri. Tämän päivän retkestä päätellen veikkaan meille aktiivista rantakesää...   


Olin yön jäljiltä niin väsynyt, että nukuin poikien kanssa kahden tunnin päikyt. Sitten jaksoi taas ja illalla meille tuli kavereita grillaamaan ja hengailemaan. Onneksi on vasta perjantai niin ehtii kunnolla ladata akkuja ensi viikkoa varten. Nyt saunan kautta nukkumaan, parempaa yötä toivoen.   

 Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teistä! <3 mikä se uus kamera on malliltaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matu :) se on Olympus Pen E-PL6 ja ai että miten tykkään :)

   Poista
 2. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia :)

  Maria

  VastaaPoista
 3. Ois haaste sulle :) http://rosalienism.blogspot.fi/2015/05/yksitoista-juttua-ja-vastausta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muutama haaste on työn alla, täytyy tarttua tuumasta toimeen!

   Poista

Kiitos kommentista! <3