Sivut

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Toinen äitienpäiväni

Tänään on ollut ihana päivä. Silmät avatessa näin ensimmäiseksi huoneeseen tulvivan auringonvalon. Jesse oli jo mennyt alakertaan ja pojat nukkuivat vielä. Kuulin kahvinkeittimen äänen ja päätin jäädä sänkyyn makoilemaan. Puoli yhdeksältä lastenhuoneesta kuului höpötystä ja Jesse kävi hakemassa iloiset pojat alakertaan. Aamiaisen jälkeen koko konkkaronkka tuli yläkertaan "herättämään". Jessellä oli aamiaistarjotin täynnä herkkuja ja pojat antoivat minulle itse keräämänsä valkovuokot ja yhdessä isin kanssa piirretyn kortin. Yllätys oli ihana ja liikuttava. Halimonsteri-Theo ei millään malttanut lopettaa halimista, niin ihana.


Käytiin puistossa ennen lounasta ja meininkiä riitti niin, että nyt nukuttaa. Aina kun Jesse on mukana puistossa niin pojat tietää, että rakennetaan vallihautoja ja sukelletaan hiekassa. Äiti kun tykkää enempi istua hiekkiksen reunalla ja tehdä hiekkakakkuja... Lähdetään mummolaan syömään, kunhan minit herää päiväunilta ja illalla käydään vielä kahvilla mummilassa. Juuri passeli ohjelma sunnuntaille ja erityisesti äitienpäivälle!


Olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan olla äiti ja minulla itselläni on maailman ihanin äiti. Äidin lisäksi muistan tänään myös mummia ja famoa.

Onnellista äitienpäivää kaikille äideille ja tuleville äideille! 

6 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3