Sivut

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Alkuviikon touhuja

Väsyttää jo ihan vietävästi, mutta oli pakko päästä kertomaan tai pikemminkin näyttämään miltä meidän viime päivät on näyttäneet. Teksti ei luista, joten ehkä parempi keskittyä kuviin tällä kertaa. 

Kävin maanantaina pitkästä aikaa shoppailemassa ja mentiin äitini kanssa Jumboon ja Myyrmanniin. Oli kiva kierrellä ajan kanssa, kun ei tarvinnut pitää silmällä kaikkeen tarraavia taaperoita. Löysin mitä tarvitsin ja pääosassa oli kesäkengät. Skopunktenissa oli loistodiili: osta3 maksa2, joten pakkohan se oli hyödyntää. Nyt on kesäksi ja töihin hyvä kenkäkokoelma. Shoppailureissun jälkeen pursusin niin paljon energiaa, että lähdin tekemään iltatreenin poikien mentyä nukkumaan.


Eilen meillä oli todella kiva ilta Mäkkärin bloggaajatapahtumassa. Käytiin syömässä uutuusateriat ja raikkaat smoothiet Mäkkärissä, josta jatkettiin Snadistadiin leikkimään pariksi tunniksi. Pojille kerta oli ensimmäinen kummassakin paikassa ja molemmista he tuntuivat tykkäävän. Snadistadissa minit hullaantuivat täysin ja sinkoilivat päättömästi paikkoja tutkien. Oli ihana katsoa miten heillä oli hauskaa. Eilinen oli kaikenkaikkiaan loistava päivä, kiukuttelua tai uhmailua ei ollut ollenkaan koko päivän aikana! 


Olen innostunut puistoilusta taas uudelleen auringon myötä. Meillä on uusi vakkaripuisto, jossa on vapaasti käytettävissä hiekkaleluja ja potkupyöriä yms. ja siellä me viihdytään tosi hyvin. Tänäänkin me suunnattiin sinne heti aamusta ja leikittiin pari tuntia, kunnes tuli nälkä. Illalla me käytiin mummilassa moikkaamassa veljenlapsiani ja puistoiltiin koko porukalla. Eiliselle vastapainoksi oli tänään kiva, tavallinen päivä. 

Aurinkoista loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3