Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hotelliyö Tampereella

Me vietettiin aivan ihana viikonloppu. Perjantaina oltiin rauhassa kotona ja pakkailtiin. Eilen lähdettiin aamulla ajamaan Tampereelle veljenpoikani nimiäisiin. Olin ihan unohtanut miten pieniä vauvat on. Otin pojan syliini ja hämmennyin pienestä koosta, voi että. Miten pieniä Jimi ja Theo olikaan?! Moni kyseli vauvakuumeesta nyyttiä pidellessäni, mutta totesin vaan pikkuherrojen meininkiä katsoessani, että meidän kahdessa riittää nyt tekemistä. Ehkä sitten joskus... 

Kahvittelun jälkeen pakattiin Jimi ja Theo mummilan autoon ja sanottiin heipat. Pojat lähti yökylään ja me suunnattiin Tampereen kylpylään. Oltiin varattu hääsviitti ja löydettiin itsemme 11.kerroksesta ihailemasta upeaa näköalaa skumppalaseja kilistellen. Meidän oli tarkoitus mennä samantien syömään hotellin ravintolaan, mutta tajusin yhtäkkiä kauppojen sulkevan jo klo 18 ja lähdettiin kiireellä keskustaan. Ehdittiin ostaa kaikki tarpeellinen ja tehtiin pieni kävelylenkki keskustassa. Olo oli onnellinen jo pelkästään siitä kävelemisestä kahdestaan Jessen kanssa. Aurinko paistoi ja oli lämmin. Palattiin hotellille ja mentiin syömään. Herkkupäivän innoittamana syötiin pizzaa ja nautin jokaisesta suupalasta. Kyllä teki hyvää kolmen viikon salaattiputken jälkeen. Ilta vietettiin huoneessa, syötiin herkkuja ja juteltiin. Istuttiin parvekkeella niin pitkään, kunnes tuli kylmä. Siitä oli hyvä mennä saunaan. Huone oli iso, omalla parvekkeella ja saunalla. Poreammetta jäätiin kyllä kaipaamaan, muuten oli loistava sviitti.Heräsin tänään tuttuun tapaan vähän seiskan jälkeen, mutta päätin nauttia siitä, kun ei ole pakko nousta tai tehdä yhtään mitään. Nukahdin uudelleen ja heräsin, kun aamiainen tuotiin huoneeseen yhdeksän aikaan. Ei olisi voinut päivä paremmin alkaa, saatiin vaikka mitä herkkuja ja nautittiin aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Parasta hotelleissa on aamiainen, isot kylpytakit ja valkoiset pehmeät lakanat. Pienen ruokalevon jälkeen siirryttiin kylpylän poreammeeseen lillumaan. Se oli niin rentouttavaa, että meinasin nukahtaa. Jokunen tovi me vietettiin siellä, kun porukkaa ei onneksi ollut paljoa. Kylpyläkäynnin jälkeen käytiin varaamassa pöytä eilisestä paikasta ja mentiin hetkeksi vielä nukkumaan. Sviitissä oli onneksi muita myöhäisempi huoneenluovutus. Ennen lähtöä käytiin syömässä ja siitä oli hyvä startata kotimatka. Nautin joka sekunnista Jessen kanssa, mahtava miniloma. Pojilla oli mennyt hyvin mummilassa ja vauhtia oli riittänyt.

Tampererakkaus nousi niihin sfääreihin, että päätettiin uusia reissu vielä kesän aikana. Muita Tampere-faneja? 

8 kommenttia:

 1. Kahdenkeskinen yö taitaa aina tehdä hyvää, ja varsinkin jos sen saa viettää hotellissa kotonaolemisen sijaan!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onneksi ootte saanu järkkäiltyä tollasta kaiken sen poikien kipeänä olemisen yms vastapainoksi. Ansaitsette kyllä tuon kaiken varmasti! :)

  http://hennaana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Isovanhempien hoitoavulla saatiin reissu onnistumaan :) Kyllä teki hyvää!

   Poista
 3. Ihanaa, että teille järjestyy aikaa tuommosiin minilomiin. Varmasti niin tärkeää jaksamisen kannalta! :) Ja ihanan näköistä hotellissa. Itse tykkään Tampereesta todella kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella! Iso kiittäminen on isovanhempia, ei olisi onnistunut ilman hoitoapua. Kahdenkeskinen aika tekee tosi hyvää :)

   Poista
 4. Ihana miniloma ollut teilläkin!:) mekin oltiin kaksistaan miehen kanssa viikonloppu lomalla, lasten ollessa hoidossa mummulassa. Teki niin hyvää ja nyt jaksaa taas tätä arkea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3