Sivut

torstai 16. huhtikuuta 2015

Synttäriviikko


Tällä viikolla on perheaika ja oma aika ollut taas hyvässä balanssissa. Pojat voivat hyvin ja itsekin jaksan jo paremmin. Ollaan käyty puistossa, leikitty omalla pihalla, laitettu kotia, siivottu, tehty uusia ruokia, nähty kavereita ja nukuttu hyvin. 

Tämä viikko on ns.synttäriviikko eli olen saanut päättää mitä haluan milloinkin tehdä, koska täytän maanantaina vuosia ja synttäriviikko on olennainen osa sitä. Ei sillä ettenkö muulloin saisi päättää, mutta tästä on vain tullut sellainen juttu. On ihanaa, kun Jesse on niin mukana näissä "prinsessahömpötyksissäni". Tällä viikolla olen käynyt kampaajalla, shoppailemassa ja ripsihuollossa. Kaikkiin näihin on liittynyt myös ystävien näkemistä. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa yksin kiertelemässä Stockalla ja ihastella laukkuja. Viikko huipentuu lauantaihin, jolloin järjestän synttäribileet ja koti täyttyy ystävistä! Jimi ja Theo menevät yökylään, toinen mummilaan ja toinen mummolaan. Pitkästä aikaa hekin pääsevät nauttimaan isovanhempien täydestä huomiosta. Tätä on odotettu! 

Mukavaa viikonloppua!  

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuo synttäriviikko :) Jospa ehdotan sellaista itsellenikin marraskuussa ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana synttäriviikko! Mäkin haluun oman synttäriviikon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestä sellainen ;) Kaikkea kivaa tekemistä :)

   Poista
 3. Hauska idea tuo synttäriviikko. Ihania kuvia pojista, näyttävät jo niin isoilta. Hyvää syntymäpäivää jo etukäteen. T Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! :) Pojat on kasvaneet paljon ihan nyt viime aikoina! Pian jo 2v... <3

   Poista
 4. Tollanen synttäriviikko on ihan loistava ajatus nyt on vaan myöhäistä mun ainakaan tuota ideaa toteuttaa. Mulla itsellä on synttärit ti.21. Hyvää syntymäpäivää sinne jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voithan pitää sellaisen tällä viikolla, aloittaa synttäreistä ;) Kiitos paljon, onnea sinnekin huomisen johdosta! :)

   Poista
 5. Ihanaa synttäriviikkoa. :-) Blogissani on sinulle haaste.. http://mamamood.blogspot.com/2015/04/the-liebster-award-blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy mennä kurkkaamaan, toinenkin haaste odottaa siihen tarttumista :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3