Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

Hetkiä viikon varrelta

Nyt on luvassa ihan perinteinen kuulumisryöppy.  

Tänne kuuluu hyvää! Viikko on mennyt pääsääntöisesti tosi mukavasti, mitä nyt kamppaillaan pienoisen uhman x2 kanssa... Uhmaa on meillä siinä mittakaavassa, että se vaatii oman postauksensa. Onneksi vastapainoksi on myös niitä ihania, arjessa kannattelevia asioita, jotka tekee tästä kaikesta todellakin sen arvoista. Kerrankin tulee positiivisia "vaiheita", nimittäin halailu ja rakkaudenosoitukset. Pojat, erityisesti Theo tulee monta kertaa päivässä kädet ojossa ja ihana ilme kasvoillaan kohti ja halaa tiukasti. Yhtäkkiä saattaa tulla myös märkä pusu ja "ääitiiii" sanotaan maailman ihanimmalla äänellä. Mkään ei ole parempaa kuin se kun oma lapsi näyttää rakastavansa. Toivottavasti halailu ja sylissä viihtyminen jatkuu vielä pitkään. Jimi heräsi tänään ennen Theoa päikkäreiltä ja jatkoi unia sylissäni alakerran nojatuolissa. Siinä me torkuttiin molemmat, sain tankata läheisyyttä ennen kuin lähdin töihin.Me ollaan normaaliin tapaan käyty kirjastossa, puistoissa ja leikitty takapihalla aamupäivisin. Pari kertaa olen käynyt ilta-aikaan kirpparilla ja tänään olin iltavuorossa. Ihan kivaa vastapainoa. Käytiin eilen hakemassa meille testiin korvamittari, joka kertoo onko korvatulehdusta vai ei. Se on uusi pilottihanke, johon me osallistutaan kunnallisen terveydenhuollon kautta. En yhtään ihmettele, että antoivat sen meille kokeiluun, kun ollaan varsin tuttu näky ja meidät tunnetaan jo lähiterveysasemalla... t.kuinkakohan monta korvatulehdusta takana..? Innolla testaan vempainta, vaikka tietysti toivon samalla, ettei tulehduksia enää tulisi. Terveydestä puheenollen käytiin myös astmapolilla Jimin kontrollikäynnillä ja astmalääkitystä jatketaan ainakin kesään saakka. Ihan hyvä, koska se on auttanut paljon. Ilman sitä oltaisiin luultavasti jouduttu edellisessä flunssassa osastolle. Yhdessä vaiheessa olin totaalisen loppu tähän jatkuvaan sairaskierteeseen, mutta Jimin lääkityksen myötä olen saanut uskoa siihen, että kyllä tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa.

Viikonloppuna vietän lauantain blogijutuissa ja sunnuntaina kahvitellaan läheisten kanssa synttäreideni kunniaksi. Kiva viikko kaikinpuolin.  


Mitä te teette viikonloppuna?     

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuulumisia ja ihania kuvia! <3

  Minulla on kuvauskeikka. Pääsen kuvaamaan pikkusita vauvaa ja rippikuvia. Sunnuntaina lähden Tampereelle rakkaan ystävän vauvajuhliin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta viikonlopulta kuulostaa! Oli varmasti ikimuistoista kaikinpuolin! <3

   Poista
 2. Muistelisin, että olisit blogin alkupuolella poikia vielä odottaessasi listannut asioita, joita et aio kaksosten kanssa tehdä ja yksi niistä oli "kaksospukeutuminen". Pojat tuntuvat kuitenkin kuvissa olevan aina melko samanlaisissa asuissa. Miksi mielesi on muuttunut, onko se ihan käytännöllisyyssyistä vai jostain muusta? Sinulla on todella kiva blogi ja aivan uskomattoman herttaiset pojat! Tänne on aina ilo tulla kurkkimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Odotusaikana ajattelin yhtenä syynä haluavani korostaa poikien erilaisuutta ja omia persoonia erilaisilla vaatteilla. Vauva-ajan pitäydyin siinä lähinnä siitä syystä, että me erotettais pojat paremmin :D Pikkuhiljaa tykästyin samanlaisiin/samantyylisiin vaatteisiin molemmilla ja nyt Jimin ja Theon ollessa aivan selvästi omia persooniaan ja omanlaisiaan myös muiden mielestä niin en koe tarvetta korostaa erilaisuutta eri vaatteilla. Aika usein puen heidät samantyylisiin asuihin ja välillä jopa tismalleen samoihin. Näyttää mielestäni niin suloiselta, kun kaksi viikaria juoksee menemään samanlaisissa vaatteissa :)

   Kiitos kehuista, kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3