Sivut

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Bloggers` Inspiration Day 2015

Eilinen oli huippupäivä. Aamu alkoi kuten viikonloppuaamut aina eli makoiltiin kaikki yhdessä meidän sängyssä ja höpöteltiin. Pojille se on köllimistä. Jesse lähti poikien kanssa metsäretkelle, jotta sain rauhassa meikata ja laittautua blogipäivää varten. Pojat ehtivät tulla takasin ennen lähtöä ja sain sanoa vielä heipat.

Päivätapahtuma pidettiin Kampin ravintola Maxinessa, johon menin 10 Plussan Äiti -Matleenan kanssa. Olin jo etukäteen tutustunut tapahtuman sisältöön ja ennakkosuosikkejani oli Instrumentarium sekä geelilakkaus. Lakkaukseen oli heti paljon jonoa, joten suunnattiin ekana Instrun pisteelle tutustumaan uuteen Heritage -kehysmallistoon. Malliston kehykset on koristeltu Swarovski kristalleilla. Voiko parempaa olla kuin kristallit? Me taidettiin molemmat Matleenan kanssa rakastua kyseisiin kimalteleviin kehyksiin ja räpsittiinkin meistä kuvia aika tavalla. Iskin heti silmäni yksiin tiettyihin kehyksiin ja laittaessani ne päähän tuli se kuuluisa nämä ne on -fiilis!


Katsastettiin Nellyn ja Vagabondin uutuuksia, maistettiin Tuplan proteiinipatukoita, testattiin Biozellin uutta tyvisprayta (toimii!) ja jonotettiin kynsienlaittoon aika kauan. Lopulta aika ei riittänyt enää kynsille, mutta onneksi saatiin hennatatuoinnit. Viihdyin tapahtumassa helposti sen kolme tuntia ja olisin voinut olla vielä vähän kauemminkin. Matleenan kanssa oli ihana kierrellä, koska ollaan niin samanhenkisiä ja Matu nyt vaan on huipputyyppi (terkkuja!).    

Asusteet blogigaalaan 

Kotona odotti kaksi innokasta mummolaan lähtijää, mutta ennätin sentään saada halit ja pusut. Oli pakko nukkua pienet päikkärit ja kerätä uutta fiilistä lähteä takaisin Helsinkiin illan gaalaa varten. Indiedaysin blogigaala järjestettiin Kampin Tigerissa ja sinne sain mukaani Jessen. Meillä oli hauskaa, jopa Jesselläkin, vaikka oli oman mukavuusalueensa ulkopuolella. Oltiin kotona jo klo 22 jälkeen ja katsottiin leffa. Oli kiva saada olla kahdestaan.

Kiitos Indiedays ihanasta päivästä! 

2 kommenttia:

  1. Oli tosi kiva päivä! <3 mulle tuli kyl aika kova pakkomielle niistä laseista ja siitä kamerasta :D täytyy saada!! Pitää lähtee joku päivä taas vaikka kirpparille tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, super! :)<3 En ookaan käyny kirpparilla hetkeen, mennään! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3