Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Shine bright

Yhteistyössä Instrumentarium ja Indiedays


ylläolevat kuvat: Tim Kiukas 

Taannoin järjestetystä Blogger's Inspiration Daysta odotin eniten Instrumentariumin pistettä. Kiinnostuin heti, kun kuulin heillä olevan esittelyssä uusi Heritagen Swarovski kristalleilla koristeltu kehysmallisto. Kyseinen mallisto on Instrumentariumissa yksinoikeudella. Pisteellä kävi kuhina, mutta heti nähdessäni ne yhdet lasit, olin varma valinnastani. Kysäisin vielä ammattilaisen mielipidettä ja hän oli kanssani samoilla linjoilla; siinä ne on.

Sini-harmaakuvioiset kehykset, joissa on sangoissa pienen pieniä kristalleja. Sovitin myös mustia, mutta kuviollisissa oli jotain kiehtovaa.  Minulta löytyy jo yhdet perusmustat kehykset, joten nyt kaipasin jotain erilaista. Kristallit tuo pientä luksusta ja näyttävyyttä olematta kuitenkaan liian hallitsevassa osassa (voiko ne toisaalta koskaan olla..?). Kehykset käy mielestäni kaiken kanssa ja tuovat sen viimeisen silauksen asuun.


Vieressäni 10 Plussan Äiti -blogin Matu, kuva: Tim Kiukas

Miltä nämä kristallein koristellut kehykset teidän mielestä näyttää?

6 kommenttia:

 1. kauniit ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ne oli kyllä hienot! Mä en vaan pääse yli tosta mun ilmeestä... :'D Noh mut joo, mulla on sulle 10 kysymyksen haaste mun blogissa jos huvittaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hah, älä nyt! Mun mielestä oot söpö! :) Kiitos, teen sen! :) Muistuta jos ei ala näkyy :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3