Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

Kotona sairastamassa

Taisi olla viikon mittainen jakso terveenä tässä välissä, sillä Jimillä ja Theolla on taas flunssa. Tällä kertaa nostettiin astmalääkkeen annostusta ajoissa, josko se vähän lievittäisi oireita. Kuumetta ei kummallakaan ole ainakaan vielä ollut. Jesse pystyy onneksi tarvittaessa hoitamaan poikia ensi viikolla jos tämä tästä pahenee.

Työharjoittelua on jäljellä enää kolme viikkoa ja siihen liittyvät tehtävät pitäisi saada tehtyä ennen joulua. Tämän harjoittelun myötä ensi vuoden suunnitelmat on alkaneet selkeytyä pikkuhiljaa. Tunsin olevani hukassa opintojen suhteen aika pitkään, kun kylmiltäni hyppäsin taas mukaan tauon jälkeen. Nyt näkyy jo vähän valoa tunnelin päässä, kun olen alkanut uskoa itseeni.


Vaikea uskoa, että jouluun on alle kuukausi. Olen hankkinut muutaman lahjan jo, leiponut pipareita ja laittanut kotia joulukuntoon. Huomenna voi kuunnella jouluradiota! Jouluradion kuuntelun lisäksi me leivotaan pipareita 1.adventin kunniaksi. 

Ihanaa joulunaikaa! 

2 kommenttia:

 1. Mitä kuvattavaa on juodussa starbucks-mukissa? Ei nyt ihan sovi noiden nättien kuvien joukkoon.

  Muuten kyllä pidän blogistasi ja kuvasi ovat kauniita, mutta tässä taisi harkintakyky pettää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan ihan tavallisia, jokapäiväisiä juttuja ja tuo vesimuki on aika olennainen osa päivääni :D en nyt ihan ymmärrä miksi se niin "pomppasi silmään", kun onhan tuossa kuva myös kahvimukistani :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3