Sivut

perjantai 11. joulukuuta 2015

Kymmenen vastausta

Sain 10 plussan äitiltä haasteen, jossa vastaan kymmeneen hänen keksimäänsä kysymykseen. Kiitos kysymyksistä Matu!
 
1. Mitä toivot tulevaisuudelta?

Pysytään terveinä, eletään yhtä onnellisina kuin tähän asti, valmistun ammattiin ja saan alan töitä, saadaan kolmas lapsi ja toivottavasti koetaan normaali raskaus ja täysiaikaisuus.

2. Mitä äitiys on opettanut sinulle?

Se on tuonut mukanaan sellaisia menettämisen pelon ja rakkauden tunteita, joita en osannut kuvitellakaan. Olen oppinut luottamaan itseeni äitinä, käsittelemään riittämättömyyden tunnetta, olemaan armollisempi itselleni ja toimimaan lasten parhaaksi niin hyvässä kuin pahassa, viitaten esim.uhmaan. 

3. Kerro joku tärkeä muisto kuluneelta vuodelta.

Dagiksen alkaminen. Muistan miten pelko ja jännitys uudesta arjesta vaihtui helpotukseksi ja onneksi. Dagis alkoi heti sujua hienosti, luottamus syntyi ja kaikkien oli helppo mukautua muutoksiin. Olen onnellinen, että Theo ja Jimi viihtyvät niin hyvin hoitopaikassaan. 

4. Mitä onni on sinulle?

Läheiset, terveys, onnellinen avioliitto, ne pienet arkiset asiat.5. Miten rentoudut?

Nukun, löhöilen sohvalla ja katson jotain suosikkisarjaa, kirjoitan blogia/luen blogeja, laitan kotia eli saatan vaihdella koriste-esineitä ja tuoda sillä vähän piristystä kotiin.

6. Tärkein asia mitä haluat lapsillesi opettaa? 
 
Yksi tärkeimmistä on se, että arvostaa itseään. 

7. Minkälainen olet ihmisenä, muutenkin kuin äitinä? ;)
 
Olen positiivinen, empaattinen, herkkä, ajattelen paljon, teen suunnitelmia ja järjestelen paikkoja jatkuvasti (mm.siirrän kynttilää vaikka sen 2cm oikealle jos koen sen olevan "väärässä" paikassa..). Olen kaavoihin kangistunut ja tykkään arjesta.
  
8. Aamu alkaa...?

Äänettömillä askelilla alakertaan, jotten herättäisi Jimiä ja Theoa = rauhallinen aamu. Keitän kahvia, teen aamutoimet, meikkaan, syön aamupalaa, arkiaamuna laitan dagiskamat ja vaatteet valmiiksi ja ihan yleisesti heräilen rauhassa. Pyrin heräämään joka aamu klo 7, jotta saan tunnin itselleni ennen poikien heräämistä.

 kirjat Safkaa skideille ja 400g saatu #santamariafinland 


9. Mikä auttaa jaksamaan arjessa?

Pienistä asioista nauttiminen, satunnainen rutiineista poikkeaminen esim.vein tänään pojat suoraan dagiksesta läheiseen sisäleikkipaikkaan kotiinmenon sijaan ja meillä oli tosi hauskaa yhdessä (=ne pienet jutut;)), säännöllinen oma aika, hyvät yöunet, perhe, ystävät ja vertaistuki.

10. Mitä toivot joululahjaksi?

Michael Kors laukkua, puhelimenkuoria, Arabian KoKo-astioita, lahjakorttia Lindexille ja kauneushoitoon, kynttilöitä, Lushin söpöjä suihkugeelejä ja rasvoja, sisustusjuttuja.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. <3 Meiltä ostat noi meidän Kokot pois? :D Ruskeaa ja valkoista... Mä haluun jonku uuden astiaston :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3