Sivut

perjantai 27. toukokuuta 2016

Kultaa vai hopeaa?

En osaa päättää kumpi sopii paremmin meidän sisustukseen, kulta vai hopea? Olen aina ollut sellainen, että vaihtelen sisustustyyliä vuodenaikojen ja oman fiiliksen mukaan. Jesse antaa minulle vapaat kädet ja tykkää tyylistäni, mutta isompiin hankintoihin, kuten huonekaluihin kysyn hänen mielipidettään. Pieniä sisustusesineitä hän ei edes huomaa niin ne hoidan itse.

Meillä on aina ollut suht vaalea koti. Valkoista, harmaata ja beigeä. Siihen on niin helppo yhdistää vaihdellen kaikkia värejä esim. verhojen tai koristetyynyjen muodossa. Ensin harmaan kanssa tuli hopea ja myöhemmin beigen kanssa kulta. Hopea on ikisuosikkini, myös koruissa. Pikkuhiljaa olen rakastunut kultaan ja nyt molempia löytyy yhtä paljon niin koruissa kuin sisustusjutuissa. Koruissa en osaa käyttää kultaa ja hopeaa yhtä aikaa, mutta sisustuksessa se ei tunnu niin riitelevältä, vai mitä mieltä te olette?  



Jo muutama uusi koristetyyny tekee paljon. Keltainen sopii hyvin kesään ja on ihanan raikas. Nyt meiltä puuttuu enää kesäkukat ulkoa ja sitten ollaan valmiita kesään!

*valkoinen pöytä saatu: Jollyroom

Ihanaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3