Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Lindexin bomber-takit ja potkupyöräilyä

Jimi ja Theo saivat mummoltaan ihanat bomber -malliset takit. Takit on juuri sopivat välikauteen ja jos yhtään viime kesän säät toistuu niin takeille on käyttöä myös kesällä. Pojat ovat suloisia viipottaessaan menemään nämä päällään. Theo valitsi rusehtavan ja Jimi harmaan. Koko on jo 104cm! Möin pois poikien 92cm vaatteita ja nyt on käynnissä vaatekaapin täydennys koossa 98/104cm.


Kuten kuvista huomaa niin me ollaan otettu käyttöön potkupyörät. Tilattiin ne jo alkuvuodesta Jollyroomilta hyvästä alesta ja yhdelle pyörälle taisi jäädä hintaa n. 25€. Kypärät kerää paljon huomiota eikä ihme - onhan ne tosi hauskat! Merkki on Crazy safety ja ne ostettiin paikallisesta pyöräliikkeestä. Pojat tykkäävät uusista menopeleistään ja nykyään puistoon mennään potkutellen. En tiedä onko se alkuhuumaa, mutta ainakin vielä ohjeistuksia kuunnellaan ja pojat pysähtyvät ennen suojatietä jne. En voi uskoa, että meidän pienet kirput ajaa pyörällä ja täyttää kohta jo kolme!

4 kommenttia:

  1. Minusta on tosi suloista, että he valitsevat itse vaatteidensa värin :) Onko heillä muuten lempivärit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on heille tärkeää! Tarkkoja lempivärejä ei ole vielä, mutta Theo tykkää vaatteissa eniten harmaasta ja Jimi sinisestä ja mustasta. Vaaleanpunainen auto annetaan aina äidille ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3