Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2016

Flunssa paranee kotihoidolla

Sattuipa ironisesti, tänään aiheena piti olla sairaskierteestä selviytyminen, mutta Jimille nousi eilen kuume ihan yhtäkkiä kesken serkkutyttöjen synttärijuhlien. Korvatulehduskierteessä ollaan edelleen, molemmat ovat nyt putkitusjonossa. Viime viikolla tajusin, että edellinen flunssa meni itsestään ohi ilman varsinaista astmalääkettä ja osastohoitoa. Ihan mieletöntä! Nyt alan vihdoin uskoa paljon kuulemaamme: lapsen kasvaessa helpottaa. Sillä viitattiin nimenomaan infektioastmaan ja jatkuviin korvatulehduksiin. Loppukesästä Jimillä on kontrolli astmapolilla. Ollaan pysytty lääkärin aikataulussa lopettaa astmalääkitys ja hyvältä näyttää.   

 Lemppariaamiainen: kaurapuuroa, maapähkinävoita, mustikoita, mansikoita ja ripaus kanelia! 

Olen ollut poikien kanssa kotona tänään. Onneksi meillä on takapiha ja kulku sinne olohuoneesta. Theo on leikkinyt takapihalla ja Jimi nuokkunut sohvalla. Tuli ihan kotiäitiajat mieleen, kun minnekään ei ollut kiire ja aamukahvin sai hörppiä rauhassa lasten leikkiessä autoilla. Oli ihan hyvää vaihtelua kiireisille dagisaamuille. Me nukuttiin tänään ysiin asti! Aika jees päivä, vaikka toinen pikkuisista onkin kipeänä.


^Jimin, Theon ja mamman suosikkipaidat! Kuvasin ihan muita juttuja, mutta pojat halusivat minun ottavan kuvia heidän paidoistaan. Innoissaan katsoivat sitten kameran näytöltä lemppareitaan. Pupupaita on Theon, joka rakastaa pupuja yli kaiken ja koirapaita Jimin, koska siinä on kuulemma kolme hänen lempikoiraansa Nelli, Helmi ja Iida. 

Tänään sallin itselleni päiväunet, koska pojatkin nukkuvat. Aurinkoista loppupäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3