Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2016

Yhdessä rannalla

Eilen oli huippuhyvä fiilis koko päivän.  Aamu alkoi ilman kiirettä, koska sain pitkästä aikaa auton käyttööni päiväksi eikä tarvinnut varata aikaa dagismatkaan. Pojat jäivät iloisina hoitoon leipomaan pullaa ja lähdin ajamaan koululle Hyvinkäälle. Aurinko paistoi, musiikki soi ja take away -kupissa oli kahvia. Kävin opinnäytetyön ryhmätapaamisessa ja sain taas kaivattua lisäbuustia. Jos asuisin lähempänä koulua niin kävisin siellä varmasti enemmän, siellä kun tuntuu saavan enemmän aikaan kuin kotona. Kotona tällaisen työn puurtaminen on aika yksinäistä. Koululla kuulee muillakin olevan samantyylisiä kirjoitusblokkeja tms. ja saa sitä kautta tsemppiä...

Postauksen kuvat on viikonlopulta, jolloin oltiin vapputunnelmissa. Vappupäivä oli vapaa, joten suunnattiin rannalle. Pojat leikkivät rantaviivan tuntumassa ja olisivat kovasti halunneet jo uimaan. Meillä oli eväitä mukana, joten kevään ensimmäinen piknik on nyt koettu. Oltiin koko päivä ulkona ja nautittiin upeasta säästä.   

Vappuaattona Theo oli pukeutunut Hämähäkkimieheksi ja Jimi tiikeriksi

 Jimi: "Jimi istuu tässä, Tepsi tulee tähän ihan viereen, jooko Tepsi"


Tänään pääsen ensimmäistä kertaa äitienpäiväkahveille dagikseen, miten jännää! Puoli neljältä mennään kaikki yhdessä ulos, kahvitellaan ja leikitään jotain. Eilinen pullapäivä taitaa liittyä jotenkin tähän päivään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3