Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

I love me -messut 2016

Viime viikonloppuna järjestettiin I love me -messut* Helsingin messukeskuksessa. Kävin siellä kahtena päivänä, perjantaina ja lauantaina. Ihmisiä oli yllättävän paljon koko ajan ja muutama ständi oli niin täynnä, ettei siellä mahtunut kunnolla liikkumaan. Mm. Nyxille oli jatkuvasti tunkua ja useimmista tuotteista parhaat sävyt oli jo loppuneet. Ostin sieltä meikin viimeistelysuihkeen ja Nyx Lingerie -huulilakan.

Kiertelin enimmäkseen kauneus- ja muotipuolilla. Tällä kertaa terveys- ja hyvinvointipuoli tuntui olevan suurempi kuin aikaisemmin..? Kokonaisuudessaan petyin hieman messutarjontaan, ensimmäistä kertaa ikinä. Kaikki muut, joiden messujuttuja olen lukenut ovat olleet tyytyväisiä. Taisin odottaa liikoja. Pettymyksestä huolimatta tein myös hyviä löytöjä. 


 

Ostin muutaman pallovaloihin tarkoitetun yksittäisen pallon, sillä n.vuosi takaperin Jimi ja Theo 2v. painelivat pallovalojani saaden osan palloista ihan ryttyyn. Oli jo aikakin ostaa uudet tilalle. Onneksi rikkominen ja tihuloiminen on vaihtunut ihailuun. Pojat rakastavat pallovaloja ja saivatkin Hullareilta omat valkoiset pallovalot huoneeseensa. Katri Niskasella oli varastomyynti, josta ostin kauniin kultakimalteisen "kauluksen". Se on sopivan näyttävä ja hauska yksityiskohta pukeutumiseen. Muita ostoksia oli mustat karvasomisteiset kengät, hanskat, käsintehty avainnauha, muutama huulipuna ja kasa invisibobble -ponnareita. Invisibobblella oli roosa nauha -ponnari, joka oli pakko saada. Vaaleanpunainen ruusukultaisella koristeella, niin nätti ja tuotto hyvään tarkoitukseen.      

Kävittekö messuilla, 
mitä piditte? 

*messuille saatu bloggaajapassi

2 kommenttia:

  1. Milloin vastaat kysymyksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, yritän ennättää vastaamaan mahdollisimman pian :) Kaikki tietokoneella käytetty aika menee nyt vielä vajaa pari viikkoa opinnäytetyöhön tai sellaisiin peruspostauksiin, joihin ei tarvitse käyttää niin paljoa aikaa... Toivottavasti ymmärrät! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3