Sivut

torstai 2. maaliskuuta 2017

Neljä + suosikkia

Listasin teille muutaman tämänhetkisen suosikkini. 

1. Peuhu -välikausihaalarit (Tokmanni) 

Jimi ja Theo tarvitsivat uudet välikausihaalarit edellisten jäätyä pieniksi ja onneksi satuin lukemaan yhdestä Facebook-ryhmästä vinkin tästä haalaritarjouksesta. Peuhun raikkaat raitahaalarit on Tokmannista. Ostin ne viime viikolla puoleen hintaan 19,95€. Ei paha! Ominaisuudet on aika perus, ei mitenkään huippuvedenkestävät (3000mm), mutta vesikeleillä me käytetään kuitenkin kurahousuja haalarin päällä. Olen tyytyväinen löytööni, vaikka käyttökokemuksia ei vielä olekaan. Istuvuus on hyvä ja kasvuvaraa on sopivasti.


2. Vaaleansiniset bomber-takit (Lindex)   

Jatkoin viime vuoden tyylillä ja ostin samanlaiset takit pojille kuin viime vuonna, mutta tämän vuoden väri on kaunis harmahtavan vaaleansininen. Käytettiin todella paljon viime keväänä ja syksynä bombereita ns."kauppatakkeina", joten heti nähdessäni samat takit ja vielä paremmassa värissä kuin viime vuonna, oli ne pakko ostaa. Olen rakastunut vaaleansiniseen ja sitä löytyykin nyt paljon Jimin ja Theon vaatteista.


3. Kynttilät, kaktukset ja inspiroivat kirjat

Sain Jesseltä "kevätlahjana" ihania tuoksukynttilöitä, joista lemppareitani on mandariini ja vanilja. Olen vihdoin uskaltautunut polttamaan myös pitkiä kruunukynttilöitä. Olen arastellut niiden polttamista, koska pelkään niiden kaatuvan tms., mutta nyt olen päässyt siitä pelosta yli. / Kaktukset on jo pitkään olleet suosikkejani ja seuraava kaktustulokas onkin jo visioissani. Niissä vaan on sitä jotain. / Inspiroivat kirjat kauniine kuvineen - selailen niitä melkein päivittäin. Tämä pinkki "Chic" (Karina Ericsson Wärn WSOY) on yksi suosikeistani. Se sisältää vinkkejä, tietoa ja inspiraatiota pukeutumiseen, oman tyylin löytämiseen ja vaatteisiin + niiden oikeaoppiseen hoitoon liittyen. Ihania juttuja ja selkeitä neuvoja! 4.Elizabeth Arden -8 hour cream

Ostin voiteen laivalta ja se on käytössä päivittäin. Olen kuullut, että sitä voi käyttää vaikka mihin, mutta itselläni se on huulivoiteena. Tykkään laittaa sitä aina aamuisin ennen meikkaamista ja iltaisin meikkien pesemisen jälkeen. Pidän sitä aina samassa paikassa meikkien kanssa, jotta se on käden ulottuvilla ja sitä tulee lisättyä tarvittaessa päivän mittaan.


Muita suosikkejani on ruusut ja tulppaanit, mutta niitä olette saaneet katsella jo aika paljon täällä blogissa, joten säästetään teidät siltä tällä kertaa. Karvatakit, leveälahkeiset mustat farkut, Starbucksin pillimuki, helmikorvikset, kynsien lakkaaminen... Siinä tämän hetken suosikkeja!

Onko teillä joitain ehdottomia suosikkijuttuja?   

2 kommenttia:

  1. Mä ostin kans tänään Peuhun välikausiasun Tokmannilta. Kumman vähän löytyy merkistä tietoa netistä, kiinnostaisi kyllä. Ainakin aiemmilla kerroilla Peuhut on olleet meillä kestäviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla Iina, että Peuhu on ollut kestävä! :) Se oli meille ihan uusi merkki ja hyvän hinnan + raikkaan ulkonäön takia päätin kokeilla, onneksi! Kuukauden verran olleet haalarit käytössä ja on tosi hyvät :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3