Sivut

torstai 20. huhtikuuta 2017

Kohti Lapsimessuja

Vihdoin, Lapsimessut 2017 on täällä! Tulevana viikonloppuna 21.-23.4. me suunnataan Helsingin Messukeskukseen! Olen odottanut Lapsimessuja todella innoissani ja intoni vain kasvoi käydessäni joitain viikkoja sitten messujen bloggaajatilaisuudessa, jossa kuulin mitä kaikkea siellä tulee olemaan. Menen tuttuun tyyliini perjantaina tsekkaamaan Outlet Expon puolen ja Lapsimessujen kiinnostavimmat näytteilleasettajat. Lauantaina saan messuille seurakseni Jessen, pojat ja äitini, jolloin keskitytään Theoa ja Jimiä kiinnostaviin paikkoihin. Veikkaisin näitä olevan kaikki toiminnalliset pisteet, kuten Pajulahden järjestämät temppuradat, bObles - Lego Duplo -seikkailualue, lasten liikennekaupunki (!) sekä poliisi- ja paloautoihin tutustuminen. Messuilla on askartelupisteitä, uutena ohjelma-alueena neuvola (ohjelmaa odottajille ja pienten lasten vanhemmille) ja satuhahmokulkue, joka kulkee kaikkina messupäivinä klo 11. Kulkueen lisäksi satuhahmoja voi bongata ja moikata ympäri Messukeskusta päivän mittaan.

^vaatteet ja messuliput saatu blogin kautta: 
legginssit - Roo / trikoinen tuubihuivi - Blaa / sukat - Papu 


Itse odotan pääseväni hypistelemään ihania lastenvaatteita, löytäväni uusia kivoja lastenvaatemerkkejä ja kuulemaan lapsiperheille ajankohtaisista asioista ja tuotteista. Kiva päästä viettämään päivää koko perheen voimin. Theo ja Jimi ovat odottaneet messuja vähintään yhtä innoissaan kuin minä. Näytteilleasettajia on tänä vuonna yli 180, joista uusia ovat mm. Vimma, Kiddow, Jollyroom, Paapii, Kaiko Clothing ja Pouta Design. Hyvä vinkki, jonka voin antaa koskien messuilua: kannattaa ladata messukeskuksen mobiilisovellus puhelimeen, jolla näkee näytteilleasettajat ja tarjoukset helposti ja pystyy suunnittelemaan itselleen oman messupolun, ettei varmastikaan missaa mitään. Lapsimessut on nimittäin niin iso tapahtuma, että siellä menee helposti pää pyörälle ja jotain kivaa jää välistä (kokemusta on).

Must have -ostoslistallani on Kiddown tupsulippikset, Blaan tuubihuivi, Roon legginssit ja Papun sukat eli melkein kaikki, mitä sain messujen bloggaajatilaisuuden kassista. Ne oli kertakaikkiaan niin ihania, että haluan ostaa samanlaiset myös toiselle pojalle enkä pitää vain vuorotellen. 

 Oletteko menossa Lapsimessuille tulevana viikonloppuna?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3