Sivut

torstai 13. huhtikuuta 2017

Juniorisänkyihin siirtyminen - vihdoin!

yhteistyössä Veken Kaluste 

Jimi ja Theo nukkuivat pinnasängyissä vielä loppuvuodesta. Iltahulinat oli niin huipussaan, ettei koettu hetken olevan sopiva junnusänkyihin siirtymiseen. Muistatte varmaan, että olen monesti kauhistellut tulevaa sen suhteen. Onneksi pojat ovat kaikesta riehumisesta huolimatta pysyneet iltaisin pinnasängyissään eivätkä ole kiipeilleet pois. Puhuttiin pojille pitkään "isojen poikien sänkyihin" siirtymisestä ja kun he olivat rauhoittuneet hienosti unille kahtena iltana peräkkäin, kokosi Jesse pojille Veken Kalusteen (sängyistä saatu alennusta blogin kautta) valkoiset junorisängyt. Jimi ja Theo olivat todella innoissaan hienoista sängyistään ja ensimmäinen ilta meni paremmin kuin osattiin odottaa. Ajateltiin sen olevan uutuudenviehätystä, mutta junorisängyissä nukkuminen sujuu hienosti ja ilman sen suurempia ongelmia edelleen.

 arkku, hylly ja bObles saatu blogin kauttaVeken Kalusteen valkoinen, hinta-laatusuhteeltaan mainio Emma -jatkettava lastensänky on mielestäni kaunis ja ajaton, juuri sellainen kuin haluttiin. Valkoisen värinsä ja yksinkertaisen mallinsa puolesta se sopii monentyyliseen lastenhuoneeseen. Sängyssä on hyvät laidat ja sen alle sopii lisävarusteena saatava sängynaluslaatikko. Sänkyä voi jatkaa välillä 100-189cm. Ollaan oltu sänkyvalintaamme todella tyytyväisiä. Tilattiin samalla sänkyihin sopivat Familon -patjat lisäpalalla suloisessa Elefantti-kuosissa. Eihän se patja lakanoiden alta näy, mutta kiva lisä lastenpatjoihin siitä huolimatta.     


Olen kertakaikkisen yllättynyt siitä, miten helposti kaikki on mennyt (kopkop). Jimi ja Theo pysyvät sängyissään eikä nukkumaanmenoon liity ongelmia satunnaisia iltavillikohtauksia lukuunottamatta. Meistä toinen pysyy lastenhuoneessa niin kauan, että molemmat pojista ovat unessa. Yleensä siihen menee noin 2-10min. eli päästään paljon helpommalla kuin pelkäsin ajattelin. Olen todella iloinen, onnellinen, kiitollinen ymsyms., että kaikki menee näin hyvin nukkumaanmenon ja nukkumisen suhteen, sillä unettoman vauvavuoden aikana opin arvostamaan ja rakastamaan nukkumista. Se tunne, kun pääsee illalla sänkyyn. Se on ihanaa. Sitä ennen käyn aina peittelemässä Theon ja Jimin ja ihastelen heitä, sillä nukkuvat lapset ovat jotain niin suloista...

Kauniita unia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3