Sivut

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen kotona

Tuntuu, että kaikki ovat pääsiäislomalla ja lähteneet reissuun. Meillä ei ole suunnitelmia, koska olen tiistaihin asti töissä. Toisaalta olisi ollut kiva lähteä käymään mökillä tai tehdä päiväretki jonnekin, mutta saadaan ainakin nauttia ajasta kotona. Työpäivät eivät ole onneksi kovin pitkiä pyhien takia, joten yhteistä aikaa on aamuisin ja iltaisin. Me ostettiin pääsiäisherkkuja ja keltaisia ja oransseja tulppaaneja kotiin. Theo ja Jimi olivat tehneet ihania pääsiäiskoristeita dagiksessa ja kasvattaneet pääsiäisruohoa itsekoristelemiinsa purkkeihin. Niistä jos jostain tulee iloiseksi!

Ollaan otettu kotona olemisesta kaikki irti ja maalattu sormiväreillä, rakenneltu legoilla, leikitty dinoja, käyty saunassa ja etsitty pääsiäismunia. Jesse on ulkoillut poikien kanssa paljon, kun olen ollut töissä. Parhaita juttuja tällä hetkellä on pelata jalkapalloa ja heittää frisbeetä isin kanssa. 

 maailmankartta, cactus ja beauty -taulut saatu 
 

Käytiin korkkaamassa grillikausi eilen ystävien luona ja leikittiin suloisen 1-vuotiaan kanssa. Kotimatka meni viihdyttäessä poikia, etteivät nukahtaisi autoon. Kello ei edes ollut paljoa, mutta päiväunettomuus vaikuttaa etenkin jos kuljemme autolla. Tänään ja huomenna ollaan vaan ja yritetään saada tehtyä kodin rästihommia pois. Pitäisi laittaa kaksi peiliä seinälle yläkerrassa, siirtää yhtä taulua, tehdä suursiivous ja käydä vaatehuone läpi. Pienet jutut, kuten taulun paikan muuttaminen odottaa to do -listalla, vaikkei vie kuin pari minuuttia. Sitten, kun sen saa tehtyä, miettii miksei tehnyt aikaisemmin. Aina sama juttu, hah.

Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3