Sivut

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017 + ostokset

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin Lapsimessut, joissa kävin sekä perjantaina että lauantaina. Ihmisiä oli paljon molempina päivinä, messutarjoukset oli hyviä ja näytteilleasettajien pisteet houkutteli kovasti. Perjantaina kiersin Outlet Expon ja ostin lähinnä meikkejä. Lauantaina oli Lapsimessujen tarjonnan vuoro ja käytiin poikien kanssa mm. leikkimässä bObleseilla, he saivat kyydin karusellissa ja pomppivat pomppulinnassa. Nähtiin poliisi- ja paloautot, katsottiin kauko-ohjattavien autojen kisailua ja moikattiin montaa eri satuhahmoa. Molemmat messupäivistä oli onnistuneita. Olen todennut hyväksi tavaksi meille sen, että kierrän yhtenä päivänä ilman lapsia, jotta saan kuvata ja katsella rauhassa ja toisena päivänä mennään lasten kanssa heidän ehdoillaan.    

Theolla ja Jimillä oli yllään messuilta ostetut Blaa! -merkin paidat sekä Lindexin lappuhaalarit 


Jimi ja Theo jaksoivat messuilla hienosti ja heti autoon päästessä koitti uni - heille, jotka eivät enää nuku päiväunia. Oli ilmeisesti tehokas messukierros. Olen tyytyväinen, että löysin juuri ne jutut, joita lähdin etsimään.  

tupsulippikset - Kiddow
tupsulippapipot - Silverjungle
trikoo tuubihuivi ja paidat - Blaa!
keltaiset sukat - Papu

 Näiden lisäksi ostin kasan meikkejä: kynsilakkoja parilla eurolla, huulipunia, huulikiillon, meikkivoiteen, luomiväripaletin, misellipuhdistusvettä, paljon kehutun Loreal Pure Clay Glow Mask -kasvonaamion sekä Babylips -huulirasvoja ihanissa tuoksuissa.


Olen testannut jo kahta uusista kynsilakoistani ja ehdoton suosikkini on kuvassa näkyvä Essien lakka, jonka sävy on nimeltään Go go Geisha. Yhtäkään hutiostosta ei tullut tehtyä ja olen tyytyväinen kaikkeen hankkimaani.  Meikkien hinnat oli pääsääntöisesti huomattavasti alhaisempia kuin kaupassa. Esim. Essien kynsilakat oli 5€/kpl, kun kaupassa n. 14€ ja Maybellinen luomiväripaletti 6€/kpl, kun kaupassa lähempänä kahtakymppiä. Kiitos Lapsimessujen järjestäjille, tapahtuma oli ikimuistoinen.

  Hei muut messuilijat, kertokaa! 
Mitä piditte messuista, 
löysittekö jotain ostettavaa?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus messutunnelmista! En oo käynyt vielä kertaakaan, mutta ens vuonna täytyy varmaan korjata tilanne. Kiva, että on mahdollisuus käydä sekä yksin, että lasten kanssa. :) Mainitsin sut blogissa instakuvakaappauksen kera, onko ok? :) http://viivyvierellain.blogspot.fi/2017/04/ystavakirja-bloggaajan-versio.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa ehdottomasti käydä! Jos vaikka ens vuonna mentäis yhdessä? ;) Ihana postaus ja kiitos maininnasta! :) Kiva kuulla, että tykkäät seurata! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3