Sivut

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Hän on...


TYTTÖ! Moni teistä veikkasi oikein. Ultrassa todettiin kahdesti, ettei poikaan viittaavia merkkejä näy. Virallinen rakenneultra on vajaan kolmen viikon kuluttua, mutta varmuudellahan sukupuoli selviää vasta vauvan syntyessä. Tyttöoloni yhdistettynä ultraan on niin paljon tytön puolella, että olen jo hankkinut muutaman ihanan vaaleanpunaisen röyhelövaatteen ja vauvasta puhutaan nyt tyttönä ja mietitään nimivaihtoehtoja. Theo ja Jimi ovat siskosta innoissaan ja lounaalla juuri yhdessä pohdittiin missä sisko nukkuu, millä hän leikkii ja molemmat pojista tarjosivat omaa Stokken tuoliaan siskolle.  

On sanomattakin selvää, että olemme todella onnellisia. Ihan mahtavaa, että perheemme täydentyy tytöllä ja saadaan kokea vanhemmuus sekä poikien että tytön kanssa. Olo on kuin lottovoittajalla!

ps. Tänään starttasi raskausviikko 19 ja vointini on huippuhyvä!   

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana uutinen! Pojille pieni sisko, ihan huippua. Olen iloinen teidän puolesta.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Olikin ihania uutisia täällä, paljon onnea koko teidän perheelle ja hyvää vointia sinulle! En tiedä mahdatkohan muistaa minua lukiosta, Mai täällä kirjoittelee ja olen vähän satunnaisesti seurannut blogiasi. Saimme mieheni kanssa marraskuussa esikoistyttäremme, joten jään varmasti seurailemaan nyt ahkeramminkin kun kaikenlaiset vauvajutut tietenkin kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mai! Muistan kyllä! :) Kiva, että olet löytänyt tänne. Vauva-aiheisia juttuja tulee varmasti paljon, tuntuu etten muusta enää kirjoitakaan kuin raskaudesta, heh. Paljon onnea teille esikoisesta ja ihanaa vauva-aikaa! :)

   Poista
 3. Paljon onnea:) Meillä on kolmannen tytön laskettu aika vajaan kuuden viikon päästä. Itse en siis pääse kokemaan poikien äitiyttä, mutta ei se haittaa. Tytöt on ihania<3 ja onneksi siskolla on pieni poika, jonka kautta näkee sitä poikienkin maailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi, teillä on jännät ajat! :) Ajattelin samalla tavalla, että jos kolmas on poika niin onneksi on veljentytöt ja kummityttö :) Hyvää loppuodotusta! :)

   Poista
 4. Onnea tyttölupauksesta! <3 olen tänään menossa myös kuulemaan yksityiselle että a.) kaikki on hyvin b.) onko siellä tyttö vai poika <3 hieman jännittää! :) yksi tyttö jo ennestään on kotona.
  Onnea loppuraskauteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)<3 Toivottavasti kaikki oli hyvin ja vauva oli hyvässä asennossa ;)

   Poista
 5. Ihania uutisia, paljon onnea tytöstä! <3
  Meille on syntymässä huhtikuussa esikoispoika :)

  https://jasmiinah.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina! :) Oi miten ihanaa! Enää pari kuukautta! Onnea ja hyvää loppuraskautta! <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3