Sivut

torstai 8. helmikuuta 2018

Muutama kosmetiikkasuosikki


Mavala Minute quick-finish -kynsilakan pikakuivattaja
Essie -kynsilakka sävyssä Getting groovy
Sally Hansen Miracle Gel -päällyslakka 
MAC Cremesheen -huulipuna sävyssä Pure Zen
MAC Extended Play Gigablack Lash -ripsiväri
MAC Prep+Prime Skin Base Visage -pohjustusvoide
Estee Lauder Double Wear stay-in-place -meikkivoide sävyssä 1N0 Porcelain
Garnier Response Body Caring Lotion   

Pitkästä aikaa kauneusjuttua. Postausidea tämänhetkisistä kosmetiikkasuosikeistani tuli mieleen eilen vatsaa rasvatessani, koska olen löytänyt huippuhyvän kuivan ihon kosteusvoiteen. Talviaikaan rasvaan kroppani jokatoinen ilta, mutta nyt raskausaikana olen rasvannut vatsani ja kylkeni päivittäin. Etsin pitkään hyvää, todella kosteuttavaa voidetta, mikä ei jää tahmeaksi iholla. Garnier Body Caring Lotion, Honey Treasures kosteuttaa pitkään, tuoksuu hyvältä ja imeytyy nopeasti.   

Mavalan kynsilakan pikakuivattaja on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Se kuivattaa kynsilakan ihan hetkessä ja on oikea life-saver kynsilakan superkuluttajalle!  

Ennen pikakuivattajaa laitan yleensä kerroksen Sally Hansenin geelipäällyslakkaa. Se luo kynnelle vahvan geelimäisen pinnan ja näin ollen pidentää kynsilakan kestoa entisestään. Yhteensä laitan siis kolme kerrosta kynsilakkaa: värillinen, geeli ja pikakuivattaja. Kynsistä tulee kestävät ja kynsilakka pysyy nättinä siitä huolimatta, että irrotan töissä hälyttimiä melkoisen määrän ja kynnet saavat osumaa.


MACin vedenkestävä ripsiväri on suosikeistani uusin. Käytin pitkään tavallista ripsiväriä, mutta kesällä aloin kaivata ripsiväriltä parempaa pysyvyyttä. Erityisesti talviaikaan kärsin vuotavista silmistä eikä ole kiva kulkea ripsivärit levinneinä. MACin ripsiväri on siitä loistava, että se lähtee pois 38 asteisella vedellä tai meikinpoistoaineella. Inhoan vedenkestävän silmämeikin poistamista, joten pelkällä lämpimällä vedellä puhdistaminen on kuin vastaus rukouksiini. Ripsiväri tuo volyymiä ja pituutta ja sitä voi huoletta kerrostaa näyttävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Suosikeista suosikein!

Essien kynsilakat on suosikkikynsilakkojani. Sävyjä on vaikka miten paljon, lakka on helppo levittää ja se pysyy hyvin. Hamstraan Essien kynsilakkoja yleensä esimerkiksi Lapsimessujen yhteydessä olevasta OutletExposta (tänä vuonna 20.-22.4.), missä Essien kynsilakkoja on myyty 5 euron kappalehintaan, kun kaupoissa niiden hinta on yleensä vajaan viidentoista euron luokkaa.    


Huulipunissa yksi suosikkimerkeistäni on MAC. Valittavana on läpikuultavaa, kermaista tai mattaa ja sävyjä niin paljon, että niistä on vaikea valita. Pidän eniten cremesheen -koostumuksesta, koska se on miellyttävän pehmeän tuntuinen ja täyteläinen huulilla, pysyy hyvin ja peittää antaen kauniin lopputuloksen. Minulta löytyy eniten nudeja ja hennon vaaleanpunaisia sävyjä, mitkä sopii hyvin myös arkikäyttöön.

Hyvä pohja on meikkini kulmakivi. Käytän meikkivoiteen alla MACin pohjustusvoidetta, mikä tuo kuulautta ja tuntuu kosteuttavalta. Siinä on pieni helmiäisen vivahde, mutta helmiäinen ei kuulla mitenkään meikkivoiteen alta. Pohjustusvoide tekee ihostani tasaisemman ja meikkivoide levittyy nätisti.

Meikkivoiteenani on ollut jo muutaman kuukauden ajan paljon hypetetty Estee Lauderin Double Wear. Halusin meikkivoiteelta peittävyyttä ja pysyvyyttä. Pidän melko mattaisesta lopputuloksesta ja kaipaan peittävyyttä aknearpieni takia. Double Wear pysyy ihan koko päivän eikä puuteria tarvitse lisätä päivän mittaan. On muuten ensimmäinen meikkivoide, mikä pysyy korjaamatta hyvänä. Joinain päivinä sen "jämäkkyys" tuntuu olevan liikaa ja silloin käytän toista luottomeikkivoidettani, Lumenen CC-voidetta. CC-voide on kevyempää ja käy paremmin ihan peruspäiviin jos ei kaipaa erityisemmin meikkiä. 

Mitä luottotuotteita
 teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3