Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2018

IBA 2018 - asu ja tunnelmia


 bleiseri - H&M / mekko, laukku ja korvakorut - Lindex / kengät - Dinsko


Viime lauantaina oli jokavuotisen Inspiration Blog Awardsin aika. Viime vuonna blogigaala oli samaan aikaan Lapsimessujen ja synttärijuhlieni kanssa enkä siitä syystä päässyt mukaan, mutta onneksi tällä kertaa päivä oli eri. Jesse ja pojat onneksi veivät minut Kattilahallille Sörnäisiin ja matkalla pysähdyttiin ottamaan muutama asukuva meren äärellä. Jesse bongailee mielellään hyviä kuvauspaikkoja ja välillä jopa itse ehdottaa kuvien ottamista.

Asuksi valitsin jo valmiiksi vaatekaapista löytyvän mustan pitkän mekon, valkoisen bleiserin, mustat nilkkurit ja näyttävät korvakorut. En stressannut asua yhtään, vaan lähinnä valitsin sellaista mikä meni päälle ja oli edes hieman "juhlavampaa". Tärkeintä oli hyvä ja itsevarma olo ja se tulee sellaisesta asusta, minkä tuntee omakseen. Musta ja valkoinen toimii aina ja pidin asusta paljon. Hiukset suoristin ja laitoin tiukalle ponnarille.  

 ^Jimmy Choo 
 

Virallista gaalaa ennen oli inspiraatiota tarjoava pre-party, jossa päästiin tutustumaan eri yhteistyökumppaneihin ja mm. uuteen Bronx -meikkibrändiin, maisteltiin mocktaileja, otettiin kuvia, ihailtiin Instrumentariumin pisteellä aurinkolaseja ja silmälaseja ja kuvautettiin itsemme Batisten photoboothissa. Seuranani oli ihana Helmoissa -blogin Matleena, joka jaksoi kulkea hitaaseen tahtiini ja istahtaa aina silloin tällöin levähtämään. En olisi varmaan lähtenyt koko tapahtumaan ellen olisi saanut kyytejä paikan päälle ja kotiin, koska liikkuminen on tuskaa liitoskipujen takia. Kaikista eniten tykkäsin Instrumentariumin pisteestä, jossa oli tyylikkäitä aurinkolaseja ja silmälaseistakin löysin nopeasti suosikkini!

Oli todella hauskaa olla pitkästä aikaa koko illan kestävässä blogitapahtumassa ja vielä ystävän kanssa. Lähdettiin kotiin jo ennen virallisen gaalan alkua, koska oltiin molemmat aika poikki, mutta illasta jäi siitä huolimatta tosi hyvä fiilis ja oli ihana laittautua tavallista enemmän.

Mitä tykkäätte asustani? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3