Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kaunis ensisänky vauvalle

Yhteistyössä Jollyroom 


Meille saapui tällä viikolla jotain todella kaunista vauvaa varten, nimittäin hänen ensisänkynsä. Olen ihaillut Jollyroomilla myytävää Petite Chérie -merkkistä mooseskoria jo kauan ennen kuin tulin raskaaksi ja salaa haaveilin siitä jo silloin. Olen todella iloinen, että saimme mooseskorin ja keinutelineen Jollyroomilta! Setti on juuri niin ihana kuin ajattelin ja vauvan on varmasti mukava nukkua pehmoisessa pesässään. Emme hanki pinnasänkyä vielä, vaan vauva saa nukkua korissa, kunnes alkaa kääntyillä tai painoraja (9kg) tulee vastaan. Mooseskori sopii makuuhuoneeseemme täydellisesti eikä vie juurikaan tilaa sänkymme viereltä.

Mooseskori on valmistettu punottuun koriin, se on kevyt ja tuntuu laadukkaalta. Mooseskoria on saatavilla useassa eri värissä ja sitä voi käyttää joko sellaisenaan tai siihen voi hankkia lisäosana keinutelineen tai tavallisen lattiatelineen. Korissa on huippua sen ulkonäön ja tekstiilien pehmeyden lisäksi sen helppo liikuteltavuus kantokahvojen ja kevyen painon ansiosta; etenkin näin kahdessa kerroksessa asuvana sitä osaa erityisesti arvostaa. Vauvaa on helppo liikutella myös nukkuvana ja koria voi pitää päivisin alakerrassa ja kantaa yöksi yläkertaan.


Vauvan valmiina oleva nukkumapaikka konkretisoi ihanalla tavalla tulevaa. En voi olla hymyilemättä nähdessäni korin omalla paikallaan odottamassa pientä tyttöämme. Nyt meillä on jo melkein kaikki isoimmat hankinnat tehtynä ja laskettuun aikaan on reilut kaksi kuukautta. Olen iloinen siitä, että olen tällä kertaa ehtinyt tehdä vauvatarvikehankintoja ja saanut ostella ja järjestellä vauvanvaatteita, miettiä vauvan omaa nurkkausta ja ihan vaan olla vauvakuplassa.  

Ylihuomenna alkaa jo 30.raskausviikko, mahtavaa! 

Mukavaa viikonloppua!                 

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis, kelpaa pienen neidin tuossa unia vedellä.
  Hyvää loppuraskautta sinulle Nanna

  yt

  Leena

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. <3 Se on todella ihana ja parasta on sen monikäyttöisyys, kun saa helposti kannettua myös alakertaan päiväunia varten :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3