Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Huhtikuun parhaat

Huhtikuu on yksi lempikuukausistani. Kevät on jo täydessä vauhdissa ja koko kesä vielä edessä, ulkona pärjää vähemmällä vaatemäärällä, koko päivän on valoisaa ja mieli on virkeä. Olen alkanut käyttää nahkatakkia, se tuntuu sopivan kaiken kanssa. Moni kiva tapahtuma (kuten tulevan viikonlopun Lapsimessut) on näihin aikoihin ja muitakin blogiin liittyviä juttuja on paljon.Parasta huhtikuussa just nyt: 

- Syntymäpäiväni - Täytän 28 perjantaina ja olen jo muutaman päivän nauttinut syntymäpäiväviikostani. Syntymäpäiväviikkooni sisältyy joku kiva pieni yllätys Jesseltä joka päivä ja viikko huipentuu oikeaan syntymäpäivääni. Yllätykset on olleet esim. kukkia, extrapaljon hierontaa, iltapalan tekeminen yllätyksenä valmiiksi, kynttilöitä ja esimerkiksi eilen hän tilasi minulle kokeiluun Anita -tukivyön, koska fysioterapia-aikaan on vielä kuukausi enkä liiku kohta enää ollenkaan. Kivoja pikkujuttuja viikon varrella, meillä on ollut tämä traditio jo kahdeksan vuotta. Perjantaina olisi tarkoituksena mennä Lapsimessuille äitini kanssa ja kierrellä siellä sen aikaa, kun pystyn. Lauantaina meille tulee ystäviä pitkästä aikaa viettämään iltaa. Illasta tulee varmasti hauska, aion juoda alkoholitonta skumppaa ja nauttia raskausdiabeteksen sallimissa rajoissa myös herkuista.

- No ne Lapsimessut - Lapsimessujen lisäksi odotan paljon Outlet Expoa, mistä olen yleensä ostanut edullisesti meikkejä ja muita kauneustuotteita. Ostoslistalla on ainakin Essien kynsilakkoja, shampoo, hoitoaine ja puhdistava kasvonaamio.

- Ultra - Ensi tiistaina päästään näkemään vauva uudelleen 4D-ultrassa Perhe-Artessa (yhteistyön kautta).

- Kukkamekot - Olen ihastunut kukkaprinttiin ihan täysillä ja löytänyt kaksi nättiä erityylistä kukkamekkoa, joista toinen on Boohoon äitiysmallistosta oleva lyhyempi tummemmalla pohjalla ja toinen kuvissa näkyvä KappAhlin ihan tavallisesta mallistosta oleva pidempi kirkkaanpunainen.     

- Vappu - Vappupallot, grillaamista, munkkeja, simaa, ulkoilmasta nauttimista, perhe ja ystävät. 

Kivaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3