Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Halloween & kuulumisia


Me vietettiin viime viikonloppuna lasten kanssa halloweenia. Se oli Theolle ja Jimille tärkeää ja he saivat osallistua juhlavalmisteluihin. Perjantaina käytiin ostamassa koristeita, koska halloween taitaa olla ainoa juhla, mihin meiltä ei juurikaan löytynyt koristeita kotoa. Pojat valitsivat kimaltavia koristekurpitsoja, halloween-karkkeja, muutaman hämähäkinverkko-tarjoiluastian, välkkyvät kurpitsalyhdyt ja roikkuvia paperikoristeita. Koristeet säästetään ja käytetään uudelleen tulevina vuosina.

Theo halusi pukeutua kotoa löytyvään haamuasuun ja Jimi valitsi kaupasta punaiset piruasusteet. Pojat tykkäävät ottaa leikkeihinsä mukaan erilaisia naamiaisasuja, joita meiltä löytyykin useampia. Hauskat piruasusteet ovat kiva lisä sinne. Ostettiin Ellenille KappAhlin alennuksesta kurpitsa-asu, johon kuului paita ja myssy. Pojat olivat innoissaan juhlista ja siitä, että naapurinpoika tuli meille leikkimään ja he saivat herkkuja ja kotona oli hienoja koristeita.


Olen ravannut kirpparilla koko viikon ajan siistimässä ja täydentämässä kirpparipöytääni Espoon Akselissa. Tavara on liikkunut hyvin ja tuntuu hyvältä päästä meille turhasta eroon. Tänään haen jäljelle jääneet tavarat pois toivoen tietysti, että siellä olisi mahdollisimman tyhjää.

Tällä viikolla pojilla on dagiskaverin synttärijuhlat, Ellen siirtyy pinnasänkyyn (ainakin osittain), suunnitellaan kotiin pientä pintaremonttia ja viikonloppu ollaan luultavasti vaan rennosti kotona. Ellenillä on huomenna 3kk-neuvola, jossa hän saa useamman rokotteen. Varaudun vatsavaivoihin, huonoihin öihin ja lisääntyneeseen itkuisuuteen. Tuntuu, että viime neuvolakäynnistä on ikuisuus, joten kiva päästä taas käymään siellä.  Palailen Ellenin 3kk -kuulumisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3