Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2018

Rento viikonloppu ja paluu arkeenPojat menivät tänään taas viikon tauon jälkeen dagikseen. Heillä on lyhyt dagisviikko, koska he ovat vain huomisen hoidossa ja loppuviikon syyslomalla. En ehtinyt saada aamulla edes kunnon haleja, kun heillä oli niin kiire kavereiden luo.

Kävin Ellenin kanssa aamupäivällä vaunulenkillä läheisessä keskuspuistossa. Siellä on ihana kävellä, kuunnella musiikkia ja ihailla kaunista luontoa. Jesse nauraa aina, kun hehkutan luonnon kauneutta niin paljon. Osaan nauttia pienistä jutuista ja se taito on mielestäni vain kasvanut lasten saamisen myötä.


Viikonloppu meni rauhallisesti. Käytiin kävelyllä, pojat rakensivat majaa metsään, tehtiin hyvää ruokaa ja otettiin syksyisiä kuvia ulkona. Pojista huomasi hyvin voinnin kohenemisen, kun palapelit ja muut rauhalliset touhut unohtui ja he muistivat taas mm. painin ja tyynysodan hauskuuden. Onneksi he rauhoittuvat viimeistään silloin jos toinen meistä vanhemmista menee mukaan esimerkiksi lautapelin pelaamiseen.

Kävin kahtena päivänä Stockan Hulluilla Päivillä ja sain ostettua pojille kasan heidän tarvitsemiaan ulkovaatteita. Viime vuonna pärjättiin pitkälti toissavuoden vanhoilla kamppeilla, mutta nyt suurin osa niistä oli jäänyt pieniksi. Ostin pojille uusia hanskoja, toppahousut, Vikingin talvikengät, pipot ja extrana kollaripaidat. Tämän ikäisille on todella vaikea löytää hyväkuntoisia vaatteita käytettynä eikä meiltäkään mene eteenpäin juuri mitään, koska suurin osa vaatteista kuluu käyttökelvottomaksi. Nyt poikien vaatevarasto näyttää onneksi hyvältä! Ellen sai hullareilta nätin bodyn.

Kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Hei, mille kirpparilla ja koska olet viemässä tavaraa myyntiin? Vietkö myös vauvan vaatteita? Meille syntyy maaliskuussa tyttö ja olisi tytön vaatteille tarvetta :)
  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Onnea! :) Vien Espoon Mankkaalla sijaitsevaan Akseliin nyt torstaina 25.10 (paikka 129). Vien myös Ellenin vaatteita koossa 50-56cm :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3