Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2018

Play&Go Soft (2 in 1) -leikkimatto/säilytyspussukka

Yhteistyössä Kiddex


Ellen on kolmen kuukauden ikäinen ja nauttii kovasti lattialla olemisesta, seuraa isoveljien touhuja ja katselee mielellään erilaisia värejä ja kuvioita. Hän tarttuu leluihin ja kääntyi ensimmäistä kertaa selältään vatsalle kolme päivää sitten. Päivisin olen paljon hänen kanssaan lattialla, jossa me jutellaan, katsellaan leluja tai kuvakirjoja ja ollaan vaan. Ellen rakastaa jutella, katsoo tarkasti kasvoja ja hymyilee lähes jatkuvasti.

Saimme Kiddexiltä uuden Play&Go Soft -malliston ihanan leikkimaton, mikä muuttuu kätevästi säilytyspussukaksi kiristysnyöreistä vetämällä. Kiristysnyörit saa piiloon suojapussiin, jottei vauva sotkeudu niihin leikkimatolla ollessaan.

Play&Go Soft -leikkimatto on mukava ja pehmeä, 100% puuvillaa. Sen koko on 120cm ja se on perusmallia paksumpi, joten se sopii erityisen hyvin vauvoille. Leikkimaton säädettävän kantohihnan avulla pussukan saa kätevästi roikkumaan esimerkiksi lastenhuoneeseen tai vaunujen työntöaisaan. Pussukka on sen kokoinen, että se on helppo ottaa myös mukaan.


Valitsin kuosiksi vaaleanpunaisen Riikinkukon, koska leikkimatto/pussukka tulee olemaan pääsääntöisesti Ellenin huoneessa sitten, kun oma huone on hänelle ajankohtainen. Voin jo valmiiksi kuvitella leikkimaton sopivan sinne täydellisesti niin värinsä kuin suloisen kuosinsakin puolesta. 

Mallistossa on Riikinkukon lisäksi kolme muuta kuosia: Jääkarhu, Pingviini ja Laama. Riikinkukkomatto on ollut meillä joko yläkerrassa lastenhuoneessa tai alakerrassa olohuoneessa. Lastenhuoneessa se on toiminut lähinnä Ellenin oleskelupaikkana, mistä hänen on ollut mukava katsella poikien leikkejä. Olen tehnyt leikkimatosta säilytyspussukan alakerrassa ja laittanut sinne Ellenin leluja, mitkä on matkanneet mukana yläkertaan leikkihetkeä varten, todellakin 2 in 1 ja lapsiperheen must have -juttu. 

Leikkimatot ovat tulleet myyntiin lokakuussa ja niitä saa seuraavilta jälleenmyyjiltä:


A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki
Babycity, Kokkola 

Bebeliini, Vantaa

Emma’s & Mama’s, Seinäjoki  
Hippu Kids, Kempele 

Iloinen Heppu, Vantaa  

Ipanainen, Helsinki

OZBaby, Turku 
Puhlakids, Oulu 

Sebwil Oy, Porvoo 

Wauvakauppa, Tampere
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3