Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2018

Kultaisia yksityiskohtia kotona


Kotona on tapahtunut taas pieniä muutoksia. Kuten tiedätte, vaihtelen kodin piensisustusta vuodenaikojen ja osittain myös juhlapyhien mukaan. Keväällä ja kesällä raikasta ja vaaleaa, syksyllä ja talvella enemmän värejä, kontrastia ja pehmeyttä. Kultaiset ja hopeiset yksityiskohdat vaihtuvat fiiliksen mukaan ja toisinaan myös sekoittuvat keskenään. Tällä hetkellä taitaa olla se mixausvaihe meneillään.

Minulla oli hiljattain viikon kirpparipaikka, jolloin meiltä lähti paljon vaatteita ja sisustusjuttuja. Kirpparipaikan ylläpidon aikana katselin naapuripaikkojen tarjontaa ja löysin kauniit kultaiset seinäkoristeet. Niissä on peili ja paikka kruunukynttilälle. Seinäkoristeet piristävät portaikkoa ja sopivat hyvin yhteen portaikolla olevan kasvin kultaisen ruukun kanssa.


Saamillani kirpparivoitoilla ostin olohuoneeseen uuden kauniin vaalean maton (Asko). Matto kirkastaa koko olohuonetta, tuntuu hyvältä jalan alla, sopii kaiken kanssa ja yhtenäistää kivasti koko tilaa. Olohuoneen vanha matto lähti kokeiluun lastenhuoneeseen.

Ensimmäinen joulukoriste on löytänyt paikkansa. Kultaisen kanssa sopii loistavasti vihreä! Vihreä kuusi-tuikkukippo (Jysk) käy hyvin oikeastaan koko talviajan koristeeksi. Tuikun valo välkkyy sopivan himmeänä. Vihreä on alkanut näkyä olohuoneessa mm. rahissa ja koristetyynyissä.

Kivaa viikonloppua!       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3