Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2018

Luminen aamupäivä


Meillä oli eilen ylimääräinen kotipäivä poikien kanssa, koska toisella pojista alkoi mystinen vatsakipu viikonloppuna. Se paheni sunnuntaina siihen pisteeseen, että hän makasi lattialla kaksinkerroin eikä halunnut liikkua. Soitettiin päivystykseen ja sieltä kehotettiin näytille. Jesse lähti pojan kanssa. Tehtiin tutkimuksia, mutta selvää syytä kivulle ei löytynyt. Mieltä huojensi kuitenkin jo se, ettei mistään vakavasta ollut kyse. Pidettiin eilen lepopäivä, mutta meininki oli kotona sitä tavanomaista: leikkejä ja riehumista veljen kanssa eli kaikki hyvin!

Eilen saatiin nauttia hetkellisestä lumisateesta. Lähdettiin kävelylle ja pojat tekivät kierroksen metsässä. Muutaman pakkasasteen ansiosta maa ei ole mutainen vaan ulkoilu on kaikinpuolin miellyttävää. Ellen nukkuu hyvin raikkaassa ulkoilmassa ja nukkui viikonloppuna taas reilut kuusi tuntia putkeen. Joinain päivinä vaunuja täytyy käydä heijaamassa vähän väliä ja toisinaan taas hän vetäisee monen tunnin unet havahtumatta kertaakaan.    


Lumen ja pakkasten tultua olen kaivanut loputkin omat talvivaatteeni esiin. Suosikkikenkäni talvella ovat mustat lämpimät Michael Korsin UGG-tyyliset töppöset. Ne oli alelöytö parin vuoden takaa ja ahkerasta käytöstä huolimatta kuin uudet edelleen. Kaulahuivina on ollut äidiltäni lainassa oleva ihana kotimaisen Nordic Swan Livingin villahuivi. Supermuhkea, lämmin ja kaunis! Hyviä ulkovaatteita on alkanut arvostaa viimeistään siinä vaiheessa, kun sai lapsia ja alkoi viettää pitkiä aikoja hiekkalaatikon reunalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3