Sivut

perjantai 23. marraskuuta 2018

Tällä viikolla x 10


° Aurinko - ollaan nautittu auringosta ja muutamasta pakkasasteesta. Meillä on poikien kanssa tapana veikata onko Jesse muistanut laittaa auton illalla tolppaan. Hurrataan jos on. Se piristää aamuja ja saa lapset pukemaan ulkovaatteet ripeämmin, kun on kiire parkkipaikalle katsomaan auton status ;)

° To do -lista - pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Viikko on ollut tahmea ja tuntuu, etten ole saanut mitään tehtyä. Lista koostuu vieläpä kivoista asioista, kuten joulukoristeiden esiinottaminen, ulkovalojen laittaminen ja valokuvien tilaaminen. Silti.  

° Metsäretki - kivaa vaihtelua puistoilulle. Keskuspuistossa on onneksi myös sellaisia metsäreittejä, joihin pääsee aika helposti myös vaunujen kanssa. Joissain kohdissa jään odottamaan vaunujen kanssa, jos pojat haluavat mennä pidemmälle tutkimaan.

° Jouluherkkuja - tehtiin pipareita, joulutorttuja ja juotiin glögiä. Kuunneltiin myös joulumusiikkia, ihanaa kun pojat rakastavat joulunodotusta yhtä paljon kuin minä.

° Blogi - olen miettinyt millä ajalla päivitän blogia, etenkin nyt kun Ellenin päiväunet ovat niin katkonaiset ja iltaisin menen neidin kanssa samaan aikaan nukkumaan.


° Joulukorttikuvat, check! - se oli aikamoinen show, mutta pääasia, että lapset saatiin ikuistettua ja meiltä lähtee edes jonkinlaiset joulukortit.

° Uusi sarja - Ollaan Jessen kanssa alettu seuraamaan uutta sarjaa, Sunnuntailounas. Kivaa kun on yhteinen juttu!

° Vauvanvaatteet - Olen käynyt läpi Ellenin vaatteita ja moni suosikki on jäänyt pieneksi. Ellen on siirtymässä kokoon 68cm eikä sen koon vaatteita ole kuin muutama. Nyt saa ihan luvan kanssa lähteä ostoksille!

° Vauvakirja - olen täyttänyt vauvakirjaa ahkerasti. Ihana muistella raskausaikaa,
synnytystä ja ensimmäisiä viikkoja vauvan kanssa <3

° Viikonloppu - meillä on pitkästä aikaa toiminnantäyteinen viikonloppu. Nähdään ystäviä ja mennään kaksille synttäreille!

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3