Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2019

Terkut remontin keskeltä


Kävin äsken aamulenkillä Ellenin kanssa. Hän herää nykyään aamuisin 7-8 aikaan, joten nukahtaa päiväunille jo kymmeneltä. Vien pojat aamuisin yhdeksään, jonka jälkeen syön itse aamiaisen Ellenin leikkiessä lattialla. Hän menee nukkumaan aika pian sen jälkeen. Ellen nukahtaa vaunuihin itsekseen, mutta toisinaan on kiva käydä vaunulenkillä. Tänään oli sellainen fiilis, että kuulokkeet korville ja kävelemään.

Vessaremontti edistyy hyvin ja puolet on jo laatoitettu. Jesse teki minulle "meikkipöydän" olohuoneeseen remontin ajaksi. Käytän kosmetiikkaa paljon monipuolisemmin nyt, kun kaikki tuotteet on edessäni eikä niitä tarvitse kurotella eri hyllyiltä. Onneksi uudessa vessassa on paljon paremmat ja ennenkaikkea järkevämmät säilytysratkaisut, vaikka pieni tila onkin.

Tänään mennään lasten kanssa ostamaan pojille uudet kumisaappaat. Dagiksessa olleet ovat jääneet pieniksi. Tuntuu, että jatkuvasti saa olla hankkimassa jotakin uutta liian pienten tilalle. Fleecevuorelliset kurahaalarit on myös hankittava. Se on kevät nyt, ainakin kuran puolesta!

Kivaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3