Sivut

maanantai 4. helmikuuta 2019

Asu viikonlopulta & aleostokset lapsille

Ihanaa maanantaita! 

Kivan viikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa uusi viikko. Viikonlopun aikana näin ystäviä, veljeä ja veljenlapsia. Kävin ostoksilla, vietin laatuaikaa kummityttöni kanssa, rakennettiin poikien kanssa lumilinnaa takapihalle, pidettiin Jessen kanssa leffailta, tehtiin itse pizzaa ja Ellen siirtyi pysyvästi omaan sänkyynsä (siitä lisää myöhemmin).

paita & farkut - Lindex 
Ellenin body Cubus & housut Mini Rodini  


Olin eilen ystävieni kanssa kahvilla ja samalla pyörähdin Zarassa. Löysin kerrankin alesta myös pojille todella kivoja vaatteita. Toinen pojista haluaa nykyään päivittäin pukeutua "siistiin paitaan ja farkkuihin", joten hän oli iloinen saadessaan kahdet uudet housut ja pehmeän, mukavan neuleen.

Ostin lähes samanlaisen setin myös toiselle pojalle, tosin housut oli rennompaa mallia hänen toiveidensa mukaisesti. Kaikki pojille ostamani vaatteet olivat 5,95€ kappale (ovh 19,95€)! Otin kokoa 122-128cm, jotta vaatteissa on vähän kasvuvaraa. Farkuissa on sisäpuolella onneksi kuminauhakiristys, joka on meidän pitkillä, hoikilla pojilla ehdoton. Housujen ja neuleiden lisäksi he saivat sukkia, mitä ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi...


Ellenille ostin paidan, neuletakin, hameen, kasan sukkia ja suloisen takin. Ellenille olen ostanut nyt kokoa 80cm. Hän käyttää vielä 68-74cm, mutta etenkin Zaran vaatteet tuntuvat vastaavan kokoa pienempää. Hame on isompaa kokoa ja sopiva luultavasti kesällä, se maksoi vain 3,95€, samoin kuin paitakin. Olen iloinen alehankinnoistani, tarpeellisia juttuja edullisesti! Ainoa "heräteostos" oli hame!

Kivaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3