Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2019

Viikonlopun kuulumiset


Meillä oli kiva ja rento viikonloppu. Vanhempieni bordercollie Helmi oli meillä hoidossa eikä se meinannut saada hetken rauhaa pojilta. Pojat leikkivät sen kanssa, lähtivät mukaan lenkeille ja halusivat itse antaa ruoan. Erityisesti toinen pojista rakastaa sekä koiria että vauvoja ja hoitaa niitä mielellään.

Lauantaina kävin pitkästä aikaa kampaajalla ja päätin leikata pituudesta ihan kunnolla. Puolet lähti pois ja jäljelle jäi raikas polkka. Ainoa mitä jäin ikävöimään on "tunnusmerkkini" eli korkea nuttura. Olen iloinen, että viimein uskalsin leikata kauan sitä mietittyäni. Samalla vaalennettiin yleisilmettä raidoilla. En muista milloin viimeksi olisin pitänyt hiuksia auki kaksi päivää putkeen, kuten minulla on nyt ollut!

Sunnutaina otettiin kaikki irti upeasta säästä ja tehtiin kahden tunnin lenkki ennen kuin vietiin Helmi takaisin vanhemmilleni. Pojat jaksavat kävellä pitkiä matkoja ja lähtevät innolla aina mukaan. Eilen tosin piti valita reitit sen mukaan mihin pääsi rattaiden kanssa.


Ellen nukkui kolme tuntia raikkaassa ulkoilmassa. Ollaan siirretty Ellen vaunukopasta ratasosaan ja päiväunet ovat pidentyneet entisestään ja heijaamisen tarve on vähentynyt huomattavasti. Hän viihtyy ratasosan kuppimaisessa istuimessa todella hyvin.

Ulkoilun jälkeen huomattiin, että pojat olivat käyneet jossain mistä heidän vaatteisiinsa tarttui ihan järkyttävä haju ja kaikki ulkovaatteet oli pakko laittaa heti pesuun. Aloin illalla googlaamaan fleecevuorellista kurahaalaria, sellainen voisi olla kätevä?  

Tälle viikolle ei ole muuta spesiaalia kuin yhdet vauvatreffit ja torstaina alkava alakerran vessan remontti. Ennen&jälkeen kuvia tulossa!

Ihanaa alkanutta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3