Sivut

lauantai 4. huhtikuuta 2020

8 x arkikuva


Tein torstaina suursiivouksen Jessen ollessa lasten kanssa ulkona. Innostuin samalla järjestelemään uudelleen sisustusesineitä, koska jo sellaisella saa kotiin uutta ilmettä. Keväisempää, vaaleampaa ja raikkaampaa esille.

Mignon-muna on pääsiäisen must have! Se tuo mieleen muistoja lapsuudesta, sillä famollani oli aina Mignoneita.


Ellen tykkää syödä välipalan sohvapöydän ääressä päiväunilta herättyään. Pojat ovat opettaneet hänelle, ettei sohvalla syödä. Tällä hetkellä suosikkivälipaloja ovat omenaviipaleet, omena"keksit" ja smoothie.

Heräsin tänään klo 8, kun Ellen heitti tyynynsä meidän sänkyyn. Hän tuli hetkeksi viereen ja köllöteltiin yhdessä. Join aamukahvin rauhassa olohuoneen nojatuolissa ja katselin lasten touhuja. Juteltiin Jessen kanssa niitä näitä ja fiilis oli kaikinpuolin ihanan seesteinen (kerrankin..)!


Suursiivouksen yhteydessä pesin sohvan päälliset ja nyt sohva on taas kuin uusi. Pestävät päälliset on maailman kätevimmät! Siirsin kaktuksen lattialle ja toistaiseksi se on saanut olla siinä rauhassa. Tiedättekö, kun uudelleen järjestelyn yhteydessä löytää juuri ne oikeat paikat, esimerkiksi kaktus näyttää lattialla nyt todella kivalta!

Seinällä on uusi (SAATU!) kustomoitu juliste Deseniolta, mikä sopii meille täydellisesti!


Uusien kenkien tilaaminen meni nappiin, sillä jokaiselle löytyi oikea koko. Ellen sai vaaleanlilat Niket ja pojat tummansiniset. Niistä on tykätty niin paljon, että niillä on tepasteltu sisällä pari päivää. Otetaan ne käyttöön vasta kun ilmat lämpenee kunnolla.

Starttasin aamun klo 9 lenkillä. Juoksin keskuspuistossa ja tein vielä kotona lenkin päätteeksi lihaskuntotreenin. Sillä sai päivään hyvän aloituksen! Kuulokkeet saatu!


 Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3