Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Postausideoita?

Toiveita?

Kirjoittelen aina niin epämääräisesti kaikesta, että helpottaa jos on joissain postauksissa tietty aihe, mistä kirjoittaa :) muutenkin olisi kiva tietää millaisista asioista tykkäätte lukea jne. Xxxx

7 kommenttia:

 1. Kuvia teidän kodista! Kaikkia suurempia hankintoja mitä olette tehneet ja mitä ootte suunnitellut ostaa. Sun tulevaisuuden suunnitelmia ja millainen sun nuoruus ja menneisyys on ollut. Sit mä ainakin haluisin tietää enemmän kaksoisraskauksista, niistä kun ei koskaan oo ketään mitään mulle kertonut :) siinä muutama! :) mun mielestä olis kiva kuulla enemmän siitä millainen sä olet, mistä tykkäät ja millainen luonne ja menneisyys ym :) toivottavasti ymmärsit mun selostuksen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jonna:) nyt tuli aihetta vaik kuinka moneen postaukseen, jee! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heips :) Mua kiinnostais miten te ootte henkisesti valmistautunu vauvojen tuloon. Toki pitkä yritys valmistaa, mutta ainahan se on "yllätys" kun onkin raskaana. Miten kaksosuutinen muutti valmistautumista?

  Mua kiinnostais kans mitä ootte hankkinu ja miten paljon teillä on mennyt rahaa kun vauvoja on tuplasti?

  Pidättekö ristiäiset vai nimiäiset? (Onko kaksosilla muuten omat kummit vai samat? :D)

  Olen uusi lukija, joten voi olla että olet selittänytkin joitain asioita aikaisemmin... Yritän selata kaikki vanhemmatkin postaukset läpi ;)

  ÄÄH jotain tapahtu ja toi eka poistui mutta tässä sama viesti :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Kiitos ideoista, oon ehkä muutamalla lauseella kirjoittanut mm.ensireaktiosta yms, mutta valmistautumisesta ja niistä ekoista ajatuksista saa varmasti omankin postauksensa:) Kivoja kysymyksiä! Innolla alan tekemään näistä postauksia!

   Poista
 4. Kaksosista lisää juttua, vauvoista ei voi koskaan puhua liikaa :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3