Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

23+0! <3

Jee! Uusi viikko pyörähtänyt käyntiin! :) Enää viikko ja vauvoilla on jo mahdollisuudet selviytyä jos päättävät syntyä <3 Oon edelleen viettäny päivät kotona pääasiassa makuuasennossa. Käyn vessassa ja joka toinen tai kolmas päivä suihkussa ja joskus teen ite aamupalan. Muuten tosiaan makuullani ja Jesse hoitaa kaiken. Saan olla tosi kiitollinen, että mul on niin ihana ja kärsivällinen mies! En selviäis ilman sitä.

Langasta on nyt viikko. Epäilin aika vahvasti, että pystyn olemaan kotona ja vauvat pysyy masussa tähän asti. Olo oli ahdistunut ja pelkäsin jopa nousta vessaan. Epävarma olo helpotti vähän viikonlopun aikana.

Muutama uusi tuntemus on tullut tän viikon aikana:

välillä alaselkää on vihlonut menkkamaisesti ja on tuntunut siltä kuin joku työntäis puukkoa alapäähän. Viikon aikana on tullut 3 kovettumissupparia (ne on onneks pysyny poissa). A:n potkut tuntuu tosi alhaalla, nivusen alapuolella. Saan käydä jatkuvasti vessassa, kun pikkunen monottaa suoraan rakkoon. Pelottaa, että vauva on jo laskeutunut. Mistä laskeutumisen tietää?

Muuten oireet on pysyneet samana; paikat puutuu ja kipeytyy helposti ja turvottaa. Nyt huomaan miten liikkumisesta on tullut vaivalloisempaa. On vaikea kääntää kylkeä ja nousta ylös. Liikkeet on hitaita. Olo tuntuu isolta! Mahtavaa, että pääsin viikon eteenpäin. 23 <3 xxxx
3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, poistin vahingossa sun kommentin Arina! :( menin sähläämään puhelimella jotain, täysi vahinko, älä ihmettele! <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3