Sivut

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Osastolla

Aamulla käytiin taas tarkastuksessa Naikkarilla ja tutun lääkärin lisäks paikalla oli toinen lääkäri antamassa oman näkemyksen tilanteeseen. Tuli ihan yllärinä, että ne haluaa ottaa mut osastolle jo tänään (tietty heti ku siihen ei oo varautunut;)). Saatiin käydä vielä kotona. Menin suihkuun, söin hyvin ja ylidramaattisesti hyvästelin kodin :D

Nyt makaan osastolla 42. Matkalla tänne olin kauhuissani. Lääkäri nimittäin sanoi, että makaan leikkaukseen asti liikkumatta pää alaspäin ja jos hätä iskee niin se tehdään alusastiaan. En tiedä voiko pahempaa olla... Järkytyin aikalailla.

Sain yllättyä positiivisesti heti osastolle tullessani. Kätilöt oli tosi mukavia ja kyseli voinnista, selitti käytännöistä ja osasto vaikutti hiljaiselta ja rauhalliselta. Kaiken lisäksi sain oman huoneen!!! Oma tv, wc ja rauha. Kyllä kelpaa! Kätilö huojensi mun mieltä sanomalla, että keskiyöhön asti saan käydä vessassa! Luksus! Parhaassa tapauksessa astiaa pitää käyttää vaan kerran aamulla ennen leikkausta. Pää alaspäin makaamiseenkin tottuu, vähän särkee päätä, mut ei tää niin pahalta tunnu ku mitä kuvittelin.

Jesse ja äiti lähti äsken, nyt kattelen telkkaa ja syön viinirypäleitä. Kohta tulee iltapala ja Salkkarit. Huominen jännittää tosi paljon! Heti aamusta verikokeet ja sit leikkaukseen..! Xxxx

1 kommentti:

  1. Täältä samalta osastolta nyt mielenkiinnolla luen sun kokemuksia. Mulla tosin on huonekaverina avautumisvaiheessa oleva synnyttäjä, joka huutaa kun hyeena :D toivon kyllä pääseväni täältä huomenna jo pois kun kohdunkaula ym näytti ok:lta. Toisaalta supistukset jatkuu..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3