Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Fiilikset

Moikka moi, viikonloppu on menny aika nopeasti, huh. Eilen ja tänään oli kavereita kylässä ja miten se piristääkään :)

Huomenna suunnataan Naistenklinikalle tarkastukseen. Jännittää mikä tilanne nyt on. Mulle on tullu tänään neljä supistusta, sellaista et vatsa on kovettunut ja tuntuu erikoiselta. Ne ei oo kestäny ku hetken.

Päässä pyörii tosi moni asia ja kysymyksiä on vaikka kuinka paljon. Pitää varmaan kirjoittaa ne ylös, etten huomenna unohda kysyä niitä. Jotenkin sitä on aina niin pyörällä päästään lääkärissä, että unohtaa kaiken olennaisen.

Oon varautunut siihen, että saatan joutua jäämään osastolle. Jesse on kaupassa ostamassa vähän evästä (luumuja ja lakuja, ne on must!) ja kun se tulee niin pakataan "sairaalakassi" (parit alusvaatteet, toppi, neukkukortti, eväät, lehtiä, koulutehtävät, lääkkeet ja laturi). Näin hyvin varustautuneena käy varmasti niin, että pääsen tarkastuksen jälkeen kotiin ;)

Toisaalta haluisin olla sairaalassa päivän tai pari epävarmuuden takia. Mietin ja stressaan supistuksia ja tuntemiani oireita jatkuvasti enkä pysty rauhoittumaan kunnolla. Sairaalassa olis joku, joka voi heti kertoa jos jotain on vialla ja katsoa kohdunsuun tilanteen säännöllisin väliajoin.

Huomenna selviää toivon mukaan moni asia, siihen asti jännätään! Xxxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3