Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Naistenklinikalla tarkastuskäynnillä

Meillä oli aika 12.30 Naistenklinikalle. Lähdettiin tuntia ennen eli siis tosi hyvissä ajoin. Onneks, koska auto ei lähtenyt käyntiin... Hetken jo meinas paniikki iskeä, mutta sisko tuli ja pelasti. Ehdittiin hyvin ja loppupeleissä istuttiin aulassa 2 tuntia lääkärin muiden kiireiden takia. Vihdoin päästiin sisään ja vastassa oli mukava naislääkäri. Ultrattiin mahan päältä ensin ja vauvat voi loistavasti :) iloiset potkuttelijat!

Tarkastettiin kohdunsuu ja tilanne oli pysynyt samana. Lääkäri kuitenkin sanoi, ettei tilanne oo toivoton ollenkaan.

Hoitosuunnitelma kuulosti hyvältä. Ylipäänsä se, että jotain tehdään. Sain hormonipiikin mikä vahvistaa kohdunsuuta ja huomenna mennään uudelleen ja saan toisen samanlaisen piikin. Huomenna tarkastetaan myös kohdunsuun tilanne ja keskustellaan keskiviikon kulusta, jolloin laitetaan tukilanka. Lankaa ei yleensä laiteta monikko-odottajille korkeiden riskien takia, mutta meidän tilanteessa siitä on kuulemma enemmän hyötyä ku haittaa.

Lääkäri sanoi, että kunhan päästään viikolle 23 niin saan kortisonipiikkejä vauvojen keuhkojen kypsyttämiseen. Se on parempi aloittaa hyvissä ajoin. Jokainen päivä ja viikko on plussaa :) nyt on rauhallisempi mieli ja toiveikkuutta! <3 xxxx5 kommenttia:

 1. Olipas siis ihan hyviä uutisia. Ja niistä mahankovettumista kun puhuit niin mun mielestä on harkkari-supistuksia, ei pitäis tehdä mitään tuolla kohdunsuun kohdalla.

  Kiva että oli hyviä uutisia :)

  VastaaPoista
 2. Huh, olipas ihan hyviä uutisia tosiaankin. :)

  Kaunis masu<3

  VastaaPoista
 3. Ihana masu, kaunis kantaja. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla toiveikkaita uutisia, täällä ollaan peukut ja varpaat pystyssä teidän puolesta <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista <3 Krisse, niin mäki ajattelin. Ihmettelen vaan mikä avautumista on ylipäänsä aiheuttanu ku lääkärit epäili supistuksia syyks, mut oon tuntenut pelkästään niitä mahan kovettumissuppareita enkä yhtään kipeitä.. No, vaikee sanoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3