Sivut

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hankinnat pojille

Käytiin viime viikolla Baby Stylessä, Jesper Juniorissa ja Lindexissä. Tällaista tarttui mukaan:

Jesper Junior:

Nalle-merkin aivan ihania ja edullisia harsoja (3kpl/9,95€, -40%) ja Eko Nalle-merkin housuja; vaaleansiniset koossa 50 ja harmaat koossa 44 ja 50. 
 



Lindex: 

Pilkulliset ja haaremit koossa 56, pilkulliset ja mustat koossa 50.




Baby Style: 

Harmaa Little Footprint Eco- pinnasänky. Rakastuin heti tuohon väriin, se on tosi kaunis ja sopii meidän makuuhuoneeseen. Minä ja Jesse molemmat käveltiin myymälän ovelta suoraan tämän pinniksen luo ja tykästyttiin. Oltiin alunperin ajateltu valkoista pinnistä, mutta onneksi päädyttiin tähän. Pinnis oli tarjouksessa 129€ ja myyjä otti meille sivuun varaukseen toisen samanlaisen sängyn, että saadaan toinen saman värinen, kun pojat tarvitsevat myös toisen sängyn. Siihen menee tosin vielä aikaa. 

Pinniksessä on kolme eri tasoa, se on tosi tukeva ja siro. Sävy Soft grey löytyy ainoastaan Baby Stylestä. 
Miinusta, ettei ole laskevaa laitaa. Plussia oli niin paljon, että tämä löytyy nyt meidän makuuhuoneesta ja odottelee kahta ihanuutta <3



Turvakaukaloiksi valittiin tarjouksessa olevat Brio Primot. Jäljellä oli enää kaksi mustaa ja ne lähti meidän mukaan. Hinta oli 169€/kpl jalustan kanssa. Myyjä kertoi kaiken sen mikä haluttiinkin kuulla. Kaukalo on testivoittaja Saksassa, näyttää kivalta ja näppärältä, on kevyt kantaa, helppo laittaa jalusta autoon ja kaukalo jalustaan. Kaukalossa on helppo säätää turvavyön kireyttä ja ihan pienellä vauvalla päätuki on hyvä olla. En malta odottaa, että saadaan nämä käyttöön, kun haetaan pojat kotiin!  xxxx



Onko teillä kokemusta kyseisistä tuotteista?

15 kommenttia:

  1. Meillä Brio Primo jalustalla ja ollaan todella tyytyväisiä ! :)

    VastaaPoista
  2. Me ei olla vielä hankittu mitään, mutta luultavasti ostetaan tää sama Brio. Kuullu/lukenu monesta paikkaa pelkkää hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sen takia mekin päädyttiin Brioon, + hyvä tarjous ja myyjän puheet :D

      Poista
  3. Harsot on tosi kivoja! Ne on isompia kun normaalit :)

    Suosittelen pesun jälkeen käyttämään kuivurissa niin tulee oikeanlaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täytyy käydä kattoo jos niit olis vielä ja ostaa lisää :) kiitti vinkistä, en ois tajunnu! :)

      Poista
  4. Me käytiin kanssa viime viikolla hommaamassa pinnikset, turvakaukalot, vaunut yms :) Päädyttiin kanssa noihin Brion Primon turvakaukaloihin :) Nyt alkaa jo hyvin olla tavaraa typyköille, kun saadaan ne maailmaan :) Ihanaa lukea, että saatte poitsut pian kotiin! Ja voi mitkä ihanat nimet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, hyvä et teillä alkaa olla jo valmista! Se on mun mielestä ihanaa laittaa kotia kuntoon vauvoja varten :) pinnis saa hymyilemään (ja ikävöimään poikia vielä enemmän..), kun se nököttää valmiina meidän sängyn vieressä! <3
      Kiitos, odotetaan jo innolla poikia kotiin :)

      Poista
  5. Voi vitsi miten hienoja harsoja! Meillä on primo ja on toiminut käytännössä kaikinpuolin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) ja edullisempia ku esim.Ikeassa! Jes kiva kuulla, että se on hyvä! Omia käyttökokemuksia odotellessa :)

      Poista
  6. Meilläki oli toi brion primo ja tykkäsin paljon, se oli niin paljon siromoi ku kaikki muut ja helppo laittaa autoon ilman jalustaaki :) mut siinä oli myös yks huono puoli, meijän poju ku kasvo hirveetä kyytiä ni ei enää 7kk iässä ollu toivookaan saada mahtuu siihen ulkovaatteet päällä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jo muutaman käyttökerran jälkeen oon ihan rakastunut Primoon! Helppokäyttöinen jopa mulle! ;) Toivotaan, että meillä on vähän pitempi käyttöikä. Luultavasti, kun pojut ovat vielä tässä vaiheessa niin pieniä.

      Poista
  7. Meillä oli tytöllä toi Brion turvakaukalo jalustalla ja tykkäsin kyllä tosi paljon. Oli näppärä ja jalusta oli helppo kiinnittää :) Kaikin puolin suosittelen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon huomannut nyt saman! Se on helppokäyttöinen, kert mäkin osaan käyttää sitä! ;) Autolla on kiva matkustaa, kun pojat saa kyytiin niin vaivattomasti! :)

      Poista
  8. Oi noi nalle-merkkiset housut on ihanat! Meillä oli tollaset vaaleenpunasena mut jääny pieneks kaaauan sitten. Täytyy toivoo et sais joskus tytön/tyttöjä taas noita ihanaisia housuja käyttämään :) Löysin tänne blogiin ku nalle merkkiä googlettelin :D Tervetuloa vilasemaan munkin blogia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3