Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Joululahjat

Theo ja Jimi saivat tosi kivoja ja tarpeellisia juttuja joululahjaksi! Vain osa lahjoista oli erikseen merkitty jommalle kummalle, suurin osa oli yhteisiä. Vaatteitakin me käytetään aina sekaisin.

Neuvolakortteihin kannet, Disney Satuaarre -satukirja, Chiccon tärisevä pupulelu ja Fisher Price ääntä pitävä leikkikamera.

Barbapapa ruokalaput ja lusikat, kaksi lahjakorttia Stockmannille ja Niken kengät. Kengät on kokoa 18,5, joten ne on nyt aikalailla sopivat. Pojat on tosi suloisia nuo jalassaan!



Jimi sai ihanan säästöpossun. Theo sai kummiltaan ristiäislahjaksi junasäästöpossun ja nyt Jimikin sai omansa. Theo sai suloiset ja värikkäät Marimekon puupalikat. En edes tiennyt, että Marimekolla on myös tällaisia myynnissä. 

Karvalakit H&M, Name it:n tähtipaidat, H&M:n yöpukuja koossa 80cm ja Lindexin yöpuvut koossa 74cm. Siivotessani poikien vaatekaappia huomasin, että sopivia yöpukuja on enää 4 kpl eli nämä tuli tosi tarpeeseen! 
 Lindexin raitabody 74cm ja sukat 16-18, Newbien tähtibody koossa 74cm. Nämä oli Jimille.

Marimekon ihanat yöpuvut koossa 74cm. Sininen Jimille ja vihreä Theolle.

Olenkin jo tainnut kertoa aikaisemmin, että pojat saivat joululahjaksi myös Stokke Tripp Trapp -syöttötuolit, baby setit ja pehmusteet. Niistä otan kuvaa, kun ne on koottuna. Vielä menee kuitenkin hetki ennen kuin niitä voi alkaa käyttää. Valittiin väriksi valkoinen.

Muutama vaate jäi kuvaamatta, mutta tässä suurin piirtein se mitä pojat saivat. Aivan ihania juttuja!

Mitä te saitte joululahjaksi? xxxx
 

4 kommenttia:

  1. Hui miten pitkät pojat teil on, meidän 1 v 2 kk neiti käyttä 80-86 cm vaatteita ja on 79 cm pitkä :)) ihanat lahjat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Toki 74cm on vielä vähän isoja, mutta niitä me pääasiassa käytetään. Tässä taas huomaa miten yksilöllisiä lapset on :)
      Tosi kivoja lahjoja, kaikki tuli tarpeeseen :)

      Poista
  2. Onpas tosi kiva toi marimekon palikkasysteemi! Tarvis melkein itellekin metsästää sellanen, ihan vaikka vaan omaksi iloksi kirjahyllyyn :D ja ehkä maailman söpöimmät noi pikkutennarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ihan yllätyin, kun huomasin sen olevan marimekon! Se tosiaan sopis vaikka vaan koristeeks :D Joo, nyt täytyy "skarpata" ja käyttää enemmän kenkiä. Luulen, että Niket menee jalkaan viimeistään perhekuvaukseen ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3