Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu

Me ollaan tänään kotona koko perhe. Normaalit iltarutiinit poikien kanssa ja kovasti toivotaan, että nukahtaminen sujuisi suht ongelmitta, että voidaan hetki olla tänään kahdestaan. Ajateltiin mennä kahdestaan parvekkeelle, kun vuosi vaihtuu; kilistellä, juoda lasilliset, katsella ilotulituksia ja aloittaa uusi vuosi rauhallisesti yhdessä. Ollaan jo viikko sitten päätetty miten "juhlistetaan" uutta vuotta, mutta saa nähdä toteutuuko tämä eli jaksetaanko valvoa klo 24 asti, heh. Poikien yöt on todella katkonaisia ja pisimmät yhtäjaksoiset unet meillä on max 2 tuntia. Jimi ja Theo itkeskelee läpi yön yleensä ainakin kerran tunnissa eli täällä ollaan väsyneitä... Meillä oli pitkään hyvä unijakso ja nyt sen jälkeen tämä vaihe tuntuu rankalta. Pistän tämän surkean vaiheen hampaidentulon piikkiin ja koitetaan vaan jaksaa.

Käytiin aamupäivällä kaupassa ja samalla reissulla haettiin pitkästä aikaa Makuunista irttareita. Tänään herkutellaan ja ollaan perheen kesken. 

Onnellista uutta vuotta kaikille! xxxx   

12 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta teidän ihanalle pienelle perheelle <3
    Ihania kuvia!!<3

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia teidän perheestä. Hyvää uutta vuotta teille kaikille! T:Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla Leena! :) Hyvää uutta vuotta! :)

      Poista
  3. Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!! :) t.Mona

    VastaaPoista
  4. Voi miten suloiset pojat teillä on! Hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  5. Oikein ihanaa uutta vuotta 2014 teille! :) Toivottavasti pojat alkaa taas pian nukkumaan paremmin, näitä jaksoja vaan aina välillä tulee eikä niille taida oikein mitään voida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Jenni! :) Niinpä, eiköhän ne ala. Arvostaa sitten taas parinkin tunnin yhtäjaksoista unipätkää ihan eri tavalla ;)

      Poista
  6. Ihanat pikkupojat teillä :) Luin eilen iltalukemiseksi sun kaikki odotus- ja synnytyspostaukset, tippa oli linssissä monta kertaa :/ Onneksi kaikki päätty hyvin :) onnea uudelle vuodelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pojat on superihania! Kiva kuulla, että jaksoit lukea! Oli se aikamoista... Onneksi tosiaan kaikki meni hyvin. Kiitos samoin sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3