Sivut

torstai 26. joulukuuta 2013

Meidän joulu

Rennot ja mukavat kolme päivää takana. Jouluaatto, joulupäivä ja Tapaninpäivä. Jouluaatto meni meidän molempien lapsuudenkodeissa. Aamupäivällä oltiin kotona ja käytiin vaunulenkillä. Lenkillä poikettiin myös Lindexiin katsomaan vauvanvaatteiden aletarjontaa ja ostettiin pojille muutamat housut, sukat ja bodyt. Iltapäivällä mentiin Jessen vanhemmille. Hengailtiin, Jesse kävi saunassa, pojat ihmetteli joulukuusta, syötiin jouluruokaa ja avattiin lahjoja. Jimi ja Theo saivat valkoiset Stokken Tripp Trapp- syöttötuolit (+ niihin baby setit & päälliset) Jessen vanhemmilta ja isovanhemmilta. Me saatiin Jessen kanssa lakanoita, itsetehdyt patalaput ja leffalippuja lastenhoidon kera.

Kuuden aikaan lähdettiin mun vanhemmille. Välimatka on noin 1 km eli ei ollut pitkä matka. Siellä jatkettiin oleilua, juotiin kahvit ja syötiin jälkiruokia ja avattiin lisää joululahjoja. Jimillä ja Theolla oli paljon avattavaa, koska oltiin raahattu sinne myös kaikki kummeilta saadut lahjat. Me ostettiin pojille vain yksi, yhteinen lahja: Fisher Pricen lelu. Vain yksi lahja meiltä sen takia, että pojat eivät kuitenkaan vielä ymmärrä lahjojen päälle ja tiedettiin, että pojat tulevat kuitenkin saamaan avattavaa kummeilta ja sukulaisilta ;) Theo tykkäsi lahjapaperin rapinasta, mutta Jimiä ei niinkään kiinnostanut. Saatiin vaikka mitä kivaa! Haluaisitteko nähdä mitä meidän paketeista kuoriutui? 

Jouluaatto oli ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen. Oli paljon kynttilöitä, suklaata, joulumusiikkia ja kaikista läheisimmät ympärillä. Tänä vuonna joulu oli ainutlaatuinen, koska oli Theon ja Jimin ensimmäinen joulu. Otettiin pojista aivan ihania kuvia siskoni kameralla, täytyy laittaa muutama otos tänne, kunhan saan kuvat. Pojat väsyivät yhdeksän aikaan illalla ja vaihdettiin yöpuvut valmiiksi päälle, mutta kumpikaan ei malttanut nukahtaa. Lähdettiin kotia kohtia yhdentoista aikaan ja uni tuli lyhyen matkan aikana. Sänkyyn siirrettäessä molemmat heräsi ja yliväsymys oli ottanut vallan. Heijattiin ja hyssyteltiin molempia 1,5 tuntia. Ei olla aikoihin jouduttu rauhoittelemaan niin pitkään eikä kuultu sellaista väsykitinää. Oltiin itsekin pitkästä päivästä väsyneitä, joten ihanasti mennyt joulu sai vähän kurjan lopun. Onneksi uni voitti lopulta ja päästiin kaikki nukkumaan. Pojat nukkuikin 6 tuntia putkeen ja syötiin seuraavan kerran vasta aamulla.

Joulupäivää vietettiin taas molemmissa mummiloissa. Pojat saivat lisää sylittelyä ja Jesse kinkkua. Palattiin kotiin hyvissä ajoin, että päästään takaisin normaaliin iltarutiiniin. Pojilla alkoi kuitenkin taas sama kitinä ja itku, tällä kertaa se tosin jatkui vain tunnin. Yö nukuttiin hyvin ja tänään käytiin pitkällä vaunulenkillä ja kahvilla mun vanhemmilla. Ollaan oltu nyt loppupäivä vaan kotona, leikitty ja siivottu. Pyykkiä on kertynyt iso kasa ja nurkkiin on ilmestynyt taas villakoiria. Kynttilät palaa ja juodaan glögiä. Jesse menee huomenna töihin, mutta onneksi heti alkaa viikonloppu. On niin kivaa olla koko perheen kesken. Olisi paljon kirjoitettavaa, mutta palaan uusien juttujen kanssa myöhemmin.

Miten teillä meni joulunvietto? xxxx
     

8 kommenttia:

  1. Mun piti jo aiemmin tänään kommentoida, et ois kivaa nähdä poikien lahjoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, koitetaan jos tänään ehtisin niistä kirjoittaa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. <3 Teillä näytti olleen onnistunut ja ihana joululoma! <3 Niilon 1v häämöttää <3

      Poista
  3. Määää tahon kyl nähä poikien lahjoja! <3

    En kestä miten teidän jätkät voikaan olla suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen niistä seuraavassa postauksessa :) Kivoja ja tarpeellisia juttuja tuli :)

      No ne on <3 En malta oottaa et teidän pikkuinen syntyy! Nepukasta isosisko :) Tulee varmaan tännekin kaamee vauvakuume teidän kuvia katellessa ;)<3

      Poista
  4. Ihanat joulukuulumiset ja kuvat! <3
    Mun joulu meni kivasti töissä ja oikeestaan nyt pari päivää myöhässä tuli syötyä jouluruokia. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arina <3 No voi, onneksi sait sentään syötyä jouluruokia, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Ihanaa uutta vuotta! <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3