Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lamaze: Eddie the elephant

Meillä on tykästytty ihan hirmuisesti soiviin leluihin. Kaikki mikä pitää ääntä on in.

Saamani sähköposti koskien Lamazen leluja tuli siis ihan loistavaan aikaan. Sain valita pojille lelun ja aika summan mutikassa valitsin Eddie elefantin*. Eddie näytti niin suloiselta. Onneksi valitsin sen, koska se on tarkoitettu 0+ eli sopii meille ikäsuosituksensa puolesta mainiosti.

Paketti saapui ja esittelin Eddieä innoissani pojille. Theo rakastui Eddieen heti. Jimi lämpeni vähän hitaammin, mutta nyt Eddie on molempien suosikkilelu.

Eddie on todella suloinen, värikäs ja pojat tuijottavat sen suuria silmiä. Eddien korvista saa hyvän otteen ja tassut rapisevat. Rapina saa poikien silmät suurenemaan ja Theo välillä oikein hämmästelee hassua ääntä. Kärsässä on erivärisiä kuvioita ja vähän jälkijunassa tajusin (en innostuksissani vilkaissutkaan tuotekuvausta), että kuvioita painamalla saa myös ääntä. Kärsällä voi soittaa vaikka Ukko Nooan ;) Omaa soittamista voi myös nauhoittaa! 

Ainoa harmillinen seikka on mielestäni se miten voimakkaasti täytyy painaa Eddien tassua, että musiikki alkaa soida. En usko, että pojilla on vielä vähään aikaan mitään saumoja saada kipale itse soimaan. Kaikki Eddieä meillä kokeilleet aikuisetkaan eivät ole siinä onnistuneet. "Mistä se musiikki menee päälle?" Parasta Eddiessä on Jimin ja Theon mielestä (hymyistä ja rutistuksista päätellen) korvat, rapisevat tassut, isot silmät ja musiikki. 

Eddie on ihan ykkönen! 

Löytyykö teiltä Eddie tai kenties jokin muu Lamazen lelu? Mitä olette tykänneet? xxxx

* saatu blogin kautta yhteistyössä - kirjoitan rehellisesti oman mielipiteeni.
 

8 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy toi Eddie :) Veeti tykkää siitä kovasti :) Sit meiltä löytyy se kenguru ja oli meillä myös pienempänä lamazen puuhamatto :)

  VastaaPoista
 2. Kiva :) Teillähän on/on ollut monta! Mä haluaisin pojille myös sen kengurun tai kilpikonnan :)

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy muutamia lamazen leluja, uusimpana tulokkaana on Ryhävalas Rysky. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on paketissa odottamassa joulua :) saa nähä miten meillä otetaan vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Luulenpa, että siitä tullaan tykkäämään :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3