Sivut

torstai 26. helmikuuta 2015

Beemoo Easy Travel 4 -rattaat

yhteistyössä Jollyroom (linkki Beemoo -tuotteisiin)

Me saatiin aivan ihana paketti; Jollyroom lähetti meille yhteistyön merkeissä Beemoo Easy Travel 4 -rattaat. Meillä oli aikaisemmin yhdet yksösmatkarattaat, mutta ne oli epävakaat rimpulat, joita oli vaikea työntää ja ohjata. Heti, kun saatiin Beemoot kasaan ja pojat vuorotellen testaamaan uutta menopeliä, olin myyty. Kevyet työntää, vakaat, hyvä ohjattavuus ja superhelpot laittaa kasaan. Nykyään ruokakauppaankin lähtiessä me otetaan nämä mukaan ja toinen pojista istuu ostoskärryissä. Ei tarvitse ottaa kaksia kärryjä. Molemmat pojista tykkää kovasti olla rattaiden kyydissä.


Perustietoa rattaista: 

Beemoo ET4 on kaikenkaikkiaan kompakti ja toimiva paketti. Rattaat on kevyet (7,5kg) ja alumiinirungon ansiosta helposti kokoontaittuvat. Etupyörät on kääntyvät, mutta ne saa myös lukittua. Kurkistusluukullinen kuomu on iso ja suojaa hyvin, sen saa taitettua kolmeen eri asentoon. Tämä oli yksi isoista plussista, nimimerkillä liian pienten kuomujen kanssa taistellut... Selkänojaa voi säätää portaattomasti 175 asteen kallistuksella. Portaattomuuteen olen jo tottunut ja tykkään siitä, että saan selkänojan juuri siihen asentoon mihin haluan. Rattaissa on 5-pistevaljaat sekä turvakaari. Hyviä molemmat, meillä ei juuri enää käytetä valjaita, joten turvakaari on ehdoton! Istuinosan alla on tavarakori, johon mahtuu meidän mittakaavassa sopivasti tavaraa. Meillä ei nimittäin yleensä ole tarvetta laittaa sinne juuri muuta kuin poikien takit tms sisätiloissa pyöriessämme., joten olen tyytyväinen korin kokoon. Lisävarusteisiin kuuluu rattaiden kantokassi, sadesuoja ja pullopidike. Saa nähdä tullaanko me tarvitsemaan normaalissa arkikäytössä kantokassia, mutta pullopidike ja sadesuoja on tarpeellisia.    


Me jatketaan ahkeraa ajelua ja palailen jokusen viikon päästä kunnon käyttökokemusten kanssa! Alkutaival ainakin on silkkaa rakkautta... Kiitos Jollyroom! 

Onko teillä kokemusta Beemoon rattaista? 

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kokemusta ei ko.rattaista ole, mutta on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli kysyä, ja nyt rohkaistuin.
  Olen useammasta ulkokuvasta bongannut pojat ssisähousuissa ja ihmetellyt kuinka he tarkenevat kun kuitenkin päällä myös paksu toppatakki ym.niin ilmeisesti ovat pidempään ulkona kun vain kuvan otto hetken?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) kuvat joissa ulkovaatteina on vain takki ja asusteet on otettu matkalla autoon, kuten juuri ylläolevat kuvat. Jos ollaan yhtään sitä pitempi aika ulkona niin joko rattaissa on lämpöpussit tai pojilla haalarit :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3