Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Mahtava viikonloppu

Maanantai on aloitettu hyvillä fiiliksillä ihanan viikonlopun jälkeen. Perjantaina Jesse tuli töistä jo niin aikaisin, että ehti kanssani laittamaan pojat päiväunille. Päikkäreitä nukuttiin melkein 3 tuntia (..Jimi piti herättää, ettei yöunet kärsi) ja sinä aikana ehdittiin katsoa yksi leffa kokonaan sohvalla makoillen. Jesse lähti Tapparan peliin Tampereelle ja äitini tuli kahville. Alkuillasta lähdin yksin poikien kanssa käymään Honkkarissa ilman rattaita. Yllättävän hyvin meni reissu ja pojat sai kahdelta tuntemattomalta kehuja. Ostettiin hopeinen sisustusspray, jolla tuunailen muutaman jutun. Loppuilta oltiin kotona ja leikittiin pitkä tovi duploilla ja pikkueläimillä. Poikien mummo tuli käymään ja pojat esitteli taas kaikki uusimmat temput. Oli jotenkin todella kiva, vaikkakin ihan tavallinen päivä. Pojat nukkuivat yön heräämättä kertaakaan.


Lauantaina annoin Jessen nukkua pitkään ja lähdin poikien ja ystäväni kanssa markkinoille. Kierrettiin kojut läpi, ostin metrilakuja ja pojat sai ilmapallot. Käytiin vielä pyörähtämässä Lindexissä ja Seppälässä, joista löysin yhteensä kympillä kaksi paitaa ja farkut, loistava reissu siis ;) Lähdin töihin poikien mennessä päiväunille. Illalla tehtiin Jessen kanssa "vuoronvaihto" ja suuntasin tyttöjeniltaan Jessen jäädessä poikien kanssa kotiin. Oli tosi hauska ilta ja kiva laittautua kunnolla pitkästä aikaa.

Sunnuntaina nukutti ja sainkin löhötä ihan rauhassa aamupäivän Jessen lähtiessä ulos poikien kanssa. Päikkärit maistui Jimille ja Theolle niin hyvin, että katsottiin taas yksi leffa ja torkuinkin pariin otteeseen. Välipalan jälkeen lähdettiin ulos, käytiin kaupassa ja mentiin vanhemmilleni kahville. Rentoa sunnuntain viettoa. Kotiuduttiin kuuden jälkeen, leikittiin yhdessä hetki ja iltarutiinien kautta nukkumaan. Ollaan saatu nukkua kunnolla nyt jo jonkin aikaa ja kyllä sen eron huomaa! Olen niin kiitollinen ja onnellinen; poikien terveestä kaudesta ja hyvästä nukkumisesta.


Tänään me käytiin kerhossa ja myöhemmin illalla vien poikien pieniä (74-86cm) vaatteita Nella ja Nuttuun, kannattaa käydä katsomassa jos kiinnostaa! 

Mukavaa keväistä viikkoa!  

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3