Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ulkovaatteet tälle kaudelle

Tänään oli niin ihana ilma, että oli mentävä ulos. Pojat voi onneksi jo paremmin, nyt minä sen sijaan olen napannut flunssan. Theolla alkaa näpyt kuivua eikä Jimillekään ole tullut uusia sen yhden polvitaipeessa sijaitsevan näppylän kaveriksi. Ehkä tästä ollaan selviämässä... Tiistaina käytiin toisen kerran lääkärissä, jossa saatiin _aika varmaksi_ diagnoosiksi vesirokko. Theon ihottumaa kävi useampi lääkäri tutkimassa ja kaikki kyllä kallistuivat vesirokon puolelle. Jimillä se ilmeni sitten tosi lievänä jos siitä oli kyse.

Vaatteet: haalari, kauluri ja kurahanskat - Lindex / kumisaappaat - Crocs / pipot - H&M  

Nojoo, siis tänä aamuna lähdettiin pitkälle vaunulenkille ja jäätiin sen jälkeen vielä meidän pihaan leikkimään. Muualla ei oikein viitsi nyt käydä poikien kanssa, ettei tartuteta. Meidän piha on onneksi niin kiva, että pojat viihtyy tosi hyvin. Välillä koittavat karkuteille ja aina eri suuntiin, mutta aika hyvin pysyvät kuitenkin näköpiirissä. Kuvasin poikien touhuja tänään ja ajattelin näyttää mitä ulkovaatteita meillä on käytössä nyt lämpimämpien ilmojen tultua.

Haalari on ihan huippu. Se kestää vettä hyvin, on passeli mittasuhteiltaan, siinä on heijastimia ja kiristettävät hihansuut. Se on kevyt ja poikien on helppo liikkua. Haalarien lisäksi meillä on vain villapuvut, siistimmät "kaupunkitakit", kurahousut (Lindex & Rukka), kahdet lapaset, pari pipoa ja tennarit. Uskon, että me pärjätään hyvin yhdellä haalarilla per poika. Syksyksi täytyy miettiä sitten hieman laajempi skaala ulkovaatteita, kun päivähoito alkaa. Vielä pitäisi hankkia kunnolliset välikausikengät. Pakko myöntää, että kyllä tekisi mieli ostaa esim.Popin kuorihaalari kaikilla ominaisuuksilla niin välttäisi ylimääräisen pukemisen = kurahousut. Irroitettava fleece haalarissa olisi kiva. Hintaa sillä on kuitenkin sen verran, etenkin kun x2 niin "tyydyn" Lindexin 34,95€ haalariin. Täytyy testata todellista vedenpitävyyttä jonain märkänä päivänä jättämällä kurahousut pois. Ehkä se ylittääkin odotukseni! ;)   

Crocsin pirteät kumisaappaat oli käytössä jo viime syksynä, mutta onneksi mahtuvat vielä jalkaan. Kurahanskat ostin vasta pari viikkoa sitten, mutta niille on tullut jo paljon käyttöä. Sisällä on fleecevuori, niillä pärjää kunnon plussakelillä. Näillä me mennään tämä kevät. 

Onko hyviä vk-kenkävinkkejä? 

8 kommenttia:

 1. Itse just tilasin E:lle cittarin mammuttimarkkinoilta viking goretexit :) kannattaa kurkata löytyykö sieltä mieluiset;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä oonkin kuullut paljon hyvää! :) Täytyy käydä koittamassa! Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Ostakaa vuorattu iurahaalari, sinne alle vaan fleece jos on nolasss, pärjää varmasti ja päiväkoti tädit tykkää helpoista vaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä mietittiin, mutta kun hyvä välikausihaalari oli valmiina viime syksyltä niin ainakin koitetaan tämä kevät pärjätä sillä + kurahousut yhdistelmällä. Täytyy ite jaksaa pukea ne kurikset sitten :D Ensi syksyksi päiväkotiin varmaan sellainen ostetaankin! :)

   Poista
 3. Hei!
  Blogissani on haaste sinulle. Aurinkoista päivää <3
  http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos Suvi! :) Tartun haasteeseen lähipäivinä! Mukavaa päivää sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on noi samat lindexit mutta aiemmasta mallistosta! Ilman kuriksia mennään ja hyvin pitää vettä! :)

  Ja vikingin goreja kehun mä myös! Ollaan tykätty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin oli ne turkoosit viime syksynä, mutta jäi pieneksi :( Kiva kuulla, me ei niitä edellisiäkään päästy testaamaan kunnon vesi-kurakelillä niin en ollut varma vedenpitävyydestä, mutta hei huippujuttu! :) Nyt on varmaan pakko lähteä Cittariin kokeilemaan ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3