Sivut

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kurkistus korulaatikkoon

Keskiviikkoiltana oli Crocsin järjestämä tapahtuma,  jonne valitsin asua poikien päiväuniaikaan. Siinä samalla innostuin kuvaamaan korulaatikoston sisältöä ja muitakin tyttömäisiä juttujani. Rakastan vaatehuonettani ja meikkipöytääni. Koruja on ihan mielettömän paljon, mutta niistä voin sanoa käsi sydämellä niiden olevan oikeasti aktiivisessa käytössä. Yhtäkään "turhaa" korua ei ole. Samaa en valitettavasti voi sanoa vaatteistani ja siksi käynnissä on kierrätysprojekti niiden osalta. Sen siitä saa, kun rakastaa vaatteita ja työskentelee ihanassa vaateliikkeessä...


Säilytän koruja useammassa eri paikassa. Alakerran wc:n korulippaassa on ne päivittäin käytössä olevat, kuten kihla- ja vihkisormus (en yleensä pidä niitä sormessa kotona ollessa, koska pesen käsiäni niin usein ja saan herkästi ihottumaa). Makuuhuoneen lipastossa (kuva alla) on käsikorut ja osa näyttävämmistä kaulakoruista. Samassa laatikossa on myös puhelimenkuoret, vaihtolompakoita ja kynsilakat. Mietin asun aina edellisenä päivänä valmiiksi ja yleensä matchaan kaiken kynsistä ja puhelimenkuoresta lähtien siihen sopivaksi, haha!  


Meikkipöydällä säilytän meikkejä, tosin arkimeikkiin kuuluvat meikit on alakerran wc:ssä, koska siellä meikkaan useimmiten. Jos laittaudun juhlia tms.varten niin silloin istun yleensä meikkipöydän ääressä. Vaatehuoneessa on eniten pitämäni korut heti laukkuhyllyn yläpuolella. Siitä on helppo valita koko setti: vaatteet, korut, laukku ja vielä viimeiseksi puhelimenkuori. Kuulostaa kirjoitettuna jotenkin hölmöltä, mutta tykkään siitä kun oma olo ja olemus on viimeistelty ja harkittu. Välillä saatan vaan seisoskella vaatehuoneessa ja järjestellä koruja tai miettiä asukokonaisuuksia. Se on sellainen mun "oma juttu".     Löytyykö muita samanlaisia koruharakoita?

7 kommenttia:

 1. Ohoo! Onpa sulla paljon koruja :D ihana! Mä oon niin mestari hävittämään noita, että en viitsi hirveästi ostaa lisää. Kyllä multa noita yksinäisiä korviksia löytyy paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D Haha, ehkä ne parit löytyy vielä joskus jostain ;)

   Poista
 2. Täällä ilmottautuu toinen koruharakka! :D Tosin mä en käytä kaikkia, yli puolet vaan unohtuu sinne alimmaiseks tai oon ostanu vaan koska on hieno muttei oo tullu tilaisuutta tai sopivaa asukokonaisuutta laitettua..
  http://mitassitte.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Aijaa, no on mullakin muutama mitkä on hienoja, mutta vähän hankalia yhdistää mihinkään... :D

   Poista
 3. Oho, onpas sulla kiva määrä koruja, mutta siis ihania! Ja hiukan repesin tolle puhelimenkuori -jutulle :D itse käytän tasan sormuksia, nominationia, kelloa ja kolmea korvisparia vaihtelen...juhliin saatan joskus repäistä ja laittaa kaulakorun ja rannekorun ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Mistä toi viimesen kuvan narutoppi on? aivan älyttömän hieno :)

   Poista
  2. Haha arvasin, oli aikamoinen paljastus tuo kuorijuttu ;D Klassinen tyyli koruissa siis :) Toppi on Seppälästä, löytyy multa myös mustana. On tosi kiva päällä :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3