Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Onnistunut shoppailureissu

Perjantaina oli tosi kiva päivä. Harmittelin alkuviikosta miten en pääse tällä kertaa käymään Hulluilla päivillä, koska juuri sille ajankohdalle oli putki iltavuoroja. Innostuin kuitenkin perjantaiaamuna lähtemään sinne Jimin ja Theon kanssa. Bussi kierteli ja matka kesti reilun puoli tuntia. Yllätyin iloisesti, kun väkeä ei ollutkaan niin paljon kuin ensin pelkäsin. Meitä ei myöskään katsottu pahasti "mitä se nyt noin isoilla rattailla täällä liikkuu" -tyylillä (kuten joskus mulle on jopa sanottu..). Kierrettiin Stockalla tunnin verran ja tein muutaman huippukivan löydön. Pojat istuivat todella hienosti kyydissä ja saivat parilta ihmiseltä kehuja, joihin Jimi vastasi coolisti morjestamalla.Käytiin samalla reissulla myös Tigerissa, josta ostin pääsiäisjuttuja. Olen rakastunut väreihin ja innostunut pääsiäiskoristelusta. Shoppailun jälkeen leikittiin hetki ulkoleikkipaikalla ja pojat pääsi kuluttamaan energiaa. Molemmat juoksenteli iloisina ja vilkutti ihmisille. Kotimatka meni myös nappiin omia rusina-askeja tyhjentäen. Jäi kyllä niin hyvä mieli koko reissusta! 

Oliko virpojia tänään liikkeellä? Meillä ei käynyt yhtäkään eikä päivä muutenkaan ollut meille suotuisa - olin töissä koko päivän ja Theo jälleen kovassa kuumeessa... Huomenna meidän viikko alkaa lääkärikäynnillä. 

Parempaa viikonalkua teille! 

4 kommenttia:

  1. Tuplavaunuilla on oikeus tulla mihin vaan mihin kapeammillakin saa tulla, välillä oikein huvittaa ne ilmeet kun joku ei pääsekään ohi ja itse tyytyväisenä työntelet vaunuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kaikki ei valitettavasti ajattele niin... En anna sen kuitenkaan häiritä ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3